ΠΑΤΡΑ: Ανάδοχος για τις αποθήκες του ΑΣΟ

    Ημερομηνία:

    Μπήκε το νερό στο αυλάκι στις πρώην αποθήκες του ΑΣΟ και στον πολυχώρο που είναι να γίνει στο συγκεκριμένο κτιριακό συγκρότημα, στην περιοχή των Ιτεών, στην Πάτρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες  πριν από δέκα μέρες είχαμε αποτέλεσμα στον διαγωνισμό που είχε προκηρυχτεί την περασμένη άνοιξη και βγήκε ο νέος ανάδοχος που θα αναλάβει να εκτελέσει το έργο.

    Ο ανάδοχος αυτός δεν έχει καμία σχέση με τις εταιρίες που συμμετείχαν στον προηγούμενο διαγωνισμό ο οποίος επί της ουσίας τινάχτηκε στον «αέρα» αφού η σύμβαση που είχε υπογραφεί δεν εφαρμόστηκε ποτέ.

    Όπως αναφέρουν κύκλοι της Μαιζώνος αυτή τη φορά το έργο θα προχωρήσει, με τον ανάδοχο να έχει την δυνατότητα να εκτελέσει τη μελέτη που έχει οριστεί. Ζητούμενο είναι το πότε θα ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΑΔΕ: Ταχύτερες επιστροφές φόρου με αυτοματοποιημένες διαδικασίες

    Η επιστροφή φόρου γίνεται πλέον σε χρόνο ρεκόρ, εντός επτά ημερών, γεγονός που...

    Διαφωνούν οι δήμοι με την πρόταση Στουρνάρα να τους δοθεί η διαχείριση του ΕΝΦΙΑ

    Αντίθετο με την πρόταση του διοικητή της Τράπεζας της...

    Περσικό ρύζι με κεφτεδάκια και βύσσινα – Ένα αρωματικό ταξίδι γεύσης

    Αν υπάρχει ένα πιάτο που να παντρεύει την ποίηση...

    ΠΑΤΡΑ: Το μυστήριο με την 20χρονη και οι καταθέσεις των «κολλητών» της!

    Εχουν περάσει 14 ημέρες από τότε που η 20χρονη...