Ακρίτα για Λοβέρδο: «Αν χάσει υπάρχει πάντα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ»

    Ημερομηνία:

    Με το γνωστό της καυστικό στιλ η Έλενα Ακρίτα σχολίασε την ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος σημείωνε επί της ουσίας ότι δεν θα συνεργαστεί ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

    Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι εκ των βασικών διεκδικητών της ηγεσίας του Κινήματος και εμμέσως καταφέρεται εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου για την “προοδευτική διακυβέρνηση” που προτείνει, ερμηνεύοντάς την ότι εννοεί τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Η ανάρτησή του Ανδρέα Λοβέρδου

    “Καθαρό: Εάν οι πολίτες με προτιμήσουν θα βάλω τέλος στα σενάρια περί δήθεν προοδευτικής διακυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο ίδιο σχήμα με Σπίρτζη, Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου και Κουρουμπλή δεν πρόκειται να βρεθούμε”.

    Στη δηλητηριώδη ανάρτησή της η Ελενα Ακρίτα αναφέρει χαρακτηριστικά:

    “Κι αν χάσει στις εσωκομματικές εκλογές, υπάρχει πάντα το ψηφοδέλτιο Επικράτειας στη ΝΔ. Αφού προφανώς δεν έχει πρόβλημα με Βορίδη, Πλεύρη και τον συν-τενίστα του Γεωργιάδη”.

    Υπενθυμίζεται πως από τα Χανιά την Πέμπτη ο Ανδρέας Λοβέρδος, πάλι με ανάρτησή του, εξέφραζε τη διαφωνία του με μια συνεργασία του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και των όσων λέει για “προοδευτική διακυβέρνηση”.

    “Η δική μου υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο που μπροστά μου λανσάρεται ως δήθεν προοδευτική διακυβέρνηση ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ ίσως και Βαρουφάκη”, τόνιζε ο κ. Λοβέρδος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εζησε μέχρι τα 117 – Τα μυστικά της γηραιότερης γυναίκας στον κόσμο

    Η Μαρία Μπράνιας Μορέρα έζησε μια ήσυχη ζωή. Αγαπούσε...

    To ματς των αλλαντικών: Αλέξης Υφαντής vs Δημήτρης Βιντζηλαίος

    Η μάχη στην εγχώρια αγορά αλλαντικών, των περίπου 450-500...

    Εκλογές ΝΔ: Ολες οι πληροφορίες για τους σταυρούς! Ποιοι είναι υποψήφιοι στην ΔΗΜ.ΤΟ. Αχαϊας

    Στην Αχαΐα, δύο υποψήφιοι θα διεκδικήσουν την προεδρία της...