Ρέθυμνο: Άγριο ξύλο έπειτα από την εισβολή με αγροτικό σε μπαρ για τα πιστοποιητικά

    Ημερομηνία:

    Νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας για τα όσα εκτυλίχθηκαν σε μπαρ στο Ρέθυμνο, τα ξημερώματα της Κυριακής. Με αφορμή τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, που ζήτησαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος από νεαρούς που ήθελαν να μπουν στο μπαρ, ξέσπασε “πόλεμος” με άγριο ξύλο και εισβολή αγροτικού στο μαγαζί.

    Τις σκηνές κατέγραψαν περαστικοί με τα κινητά τους τηλέφωνα, αλλά και οι κάμερες ασφαλείας. Οι νεαροί ξέσπασαν όταν οι υπεύθυνοι του μπαρ τους ζήτησαν τα πιστοποιητικά τους προκειμένου να τους επιτρέψουν την είσοδο. Τότε, ορισμένα άτομα επιβιβάστηκαν σε ένα μεγάλο αγροτικό αυτοκίνητο και επιχείρησαν δύο φορές να “μπουκάρουν” στο μαγαζί. Επικράτησε μεγάλη ένταση και ξέσπασαν άγριες συμπλοκές, με τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου να πιάνονται στα χέρια. Ο υπεύθυνοι του μπαρ ήταν αδύνατο να ελέγξουν πια την κατάσταση.

    Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, που προχώρησαν στην προσαγωγή δύο ατόμων. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις και δεν σχηματίστηκαν δικογραφίες.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το Σάββατο το μνημόσυνο του Γεώργιου Σπανού

    ΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ στις 26-07-2025 40/ήμερο ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ...

    ΠΑΤΡΑ: Ιδρυση φορέα που ανοίγει τον δρόμο για το πρώην 409

    Με το που ανακοινώθηκε χθες από το υπουργείο Εθνικής...

    ΠΑΤΡΑ: 15χρονος με θερμοπληξία στην ΜΕΘ Ρίου

    Στη ΜΕΘ Ρίου στην Πάτρα νοσηλεύεται ένα 15χρονο αγόρι...