Κορονοϊός: Αιωνόβια γιαγιά έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου «για να μην φύγει μια ώρα αρχύτερα»! (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Είναι 100 ετών, ζει στη Λακωνία, και προχθές έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, ενώ ταυτόχρονα έστειλε και το δικό της, ιδιαίτερο μήνυμα υπέρ του εμβολισμού.

    Είναι η Ελένη Καλαπόθου, και όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ήθελε να κάνει την πρώτη δόση αμέσως μόλις άνοιξε η πλατφόρμα. Πήγε στο φαρμακείο μόνη της και ζήτησε από τη φαρμακοποιό να τη βοηθήσει να κάνει τη διαδικασία για το εμβόλιο ενώ σημειώνεται στην κρατική τηλεόραση πως «βιαζόταν γιατί θέλει να ζήσει».

    ICECAP

    Πέρασε την ισπανική γριπη – Νίκησε δύο φορές τον καρκίνο

    Η γιαγιά Ελένη ζει μόνη της και φροντίζει το σπίτι της, όπως είπε. Έχει νικήσει δύο φορές τον καρκίνο, ενώ κατάφερε να επιβιώσει κατά τη μεγάλη πανδημία του 1918, τη γνωστή ως Ισπανική γρίπη. «Έχασα και το αδελφάκι μου από τη γρίπη», είπε η γιαγιά Ελένη.

    Ερωτηθείσα για τον λόγο που ήθελε να κάνει το εμβόλιο, η ίδια εξήγησε πως «ήθελα να πάω να εμβολιαστώ για να μην αρρωστήσω και φύγω μια ώρα αρχύτερα. Είπα και στα εγγόνια και στα παιδιά μου να πάνε και εκείνα να εμβολιαστούν και να μην ακούν τον καθένα που δεν πάει να κάνει το εμβόλιο», δήλωσε η γιαγιά Ελένη στην κάμερα της ΕΡΤ.

    «Δεν φοβήθηκα καθόλου», συνέχισε, στέλνοντας το μήνυμά της σε όσους λένε ότι φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο: «Να μην φοβούνται, να πάνε να το κάνουν. Γιατί να χαθούν τσάμπα ζωές; Εγώ τα ανάγκασα και τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου και τον εαυτό μου. Ό,τι σας λένε οι γιατροί, να το κάνετε».

     

     

     

     

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος: Τι ισχύει με τις νέες ρυθμίσεις

    Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ) προχωρά σε νέες ρυθμίσεις σχετικά...

    ΠΑΤΡΑ: Μουσείο ντροπή στο κέντρο της πόλης! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ – ΦΩΤΟ

    Πέτρος Ψωμάς: «Ένα ακόμα Μουσείο στο δρόμο;» Με αφορμή μία...

    Πασχαλινές δράσεις αγάπης από την Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Αχαΐας

    Πολλαπλές δράσεις αγάπης από την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας...

    ΠΑΤΡΑ: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τα θύματα της Βότση (ΦΩΤΟ)

    Ξύπνησαν μνήμες σήμερα το πρωί, κατά την διάρκεια τέλεσης...