ΠΑΤΡΑ: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του βρέφους

    Ημερομηνία:

    Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει ακόμη η κατάσταση του διασωνηνωμένου 2 μηνών βρέφους στη ΜΕΘ Παίδων.

    «Το γεγονός ότι η κατάσταση του βρέφους συνεχίζει να παραμένει σταθερή, ευνοεί την προοπτική να επιτευχθεί πέρα από τη σταθεροποίηση της κατάστασής του και η σταδιακή βελτίωση της της υγείας του» δηλώνει  ο Καθηγητής Παιδιατρικής/ Νεογνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής, ΜΕΝΝ, ΜΕΘ Παίδων του Π.Γ.Ν.Π. Γαβριήλ Δημητρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι το βρέφος μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο και προσεβλήθη από τον ιό Sars -2 από το οικογενειακό του περιβάλλον. Σε ερώτηση της «Γ» για το πότε θα υπάρχουν νέα δεδομένα και επανεκτίμηση της κατάστασης ο ίδιος είπε «Το πιθανότερο σήμερα θα επανεκτιμήσουμε την κατάσταση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».
    Τέλος η αγωνία για τα δύο μωρά που ήρθαν στον κόσμο από νοσηλευόμενες μητέρες με covid-19 στο ΠΓΝΠ, αφού σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου και τα στα δύο βρέφη τα διαγνωστικά τεστ για ανίχνευση κορωνοϊού είναι αρνητικά.

     

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η αντίσταση του Μαυρόγυπα: Αναγέννηση και ανάπτυξη στο Δάσος της Δαδιάς μετά τις καταστροφικές φωτιές

    Είναι το μεγαλύτερο αρπακτικό πουλί της Ευρώπης, με άνοιγμα...

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης πήγαν μαζί στο γήπεδο – Δείτε τη φωτογραφία

    Εδώ και μήνες δημοσιεύματα θέλουν την Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου και...

    Μυστήριο με χωριό στην Τουρκία: Σχεδόν οι μισοί κάτοικοι είναι κωφάλαλοι – Οι ντόπιοι φοβούνται πως ευθύνονται οι γάμοι μεταξύ συγγενών

    Ένα απομονωμένο χωριό στην Τουρκία, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι κωφάλαλοι, προκαλεί...

    Ληστεία σε Τράπεζα στην Πάτρα: Δείτε Βίντεο με τον Δράστη Μέσα από το Κατάστημα

    Απόπειρα ληστείας έγινε το πρωί της Παρασκευής σε τράπεζα στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, το...