ΠΑΤΡΑ: Ολη τη νύχτα… έφταναν κρούσματα στα Νοσοκομεία

    Ημερομηνία:

    Ασταμάτητα χτυπούσαν οι σειρήνες των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ το βράδυ της Κυριακής καθώς όλη τη νύχτα μετέφεραν στον «άγιο Ανδρέα» περιστατικά κορονοϊού. Από τα περιστατικά που διακομίστηκαν τα 23 έκαναν εισαγωγή για νοσηλεία.

    Η αύξηση των νοσηλειών και στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας επέβαλε τη λειτουργία και 6ης Κλινικής Κορονοϊού στο ΠΓΝΠ.

    Επίσης άνοιξε μία επιπλέον Κλινική, πέραν του 2ου ορόφου της νέας πτέρυγας του «Αγίου Ανδρέα» που έχει μετατραπεί σε όροφο Covid 19, στον 4ο όροφο του πολυώροφου κτιρίου του νοσοκομείου.

    Χθες στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονταν 88 ασθενείς στις Κλινικές Κορονοϊού, 13 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ και το βρέφος -η πορεία του οποίου κρίνεται βελτιωμένη- στη ΜΕΘ Παίδων.

    Στον «Αγιο Ανδρέα» νοσηλεύονταν χθες 61 ασθενείς στις Κλινικές Κορονοϊού και 9 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.
    «Δυστυχώς οι αριθμοί δείχνουν ότι δεν πάμε καθόλου καλά. Δεν μας ακούει κανείς. Ο ιός έχει φωλιάσει στην κοινότητα και καθημερινά έχουμε υψηλότατο αριθμό νέων κρουσμάτων. Οι πολίτες δεν φαίνεται να λαμβάνουν μέτρα και η επιτήρηση για την εφαρμογή τους δεν είναι αυτή που θα έπρεπε» επισημαίνει ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννα Τούνη: «Ζητάμε η δίκη για το revenge porn να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, δε θέλουμε σόου» λέει ο δικηγόρος της

    Με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης του revenge porn βίντεο της Ιωάννας...

    Πάτρα: Την Δευτέρα η κηδεία του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΚΥΡ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΙΑΤΡΟ - ΕΤΩΝ 80  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ...

    «Πνίγηκαν» Ιταλία και Ισπανία από καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες – Πέντε νεκροί στη Βραζιλία από σαρωτικό ανεμοστρόβιλο

    Εικόνες αποκάλυψης σε Ισπανία, Ιταλία και Βραζιλία από τα ακραία καιρικά φαινόμενα...