Μήνυμα αλληλεγγύης από Μπονάνο για την Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στη Βία των γυναικών

    Ημερομηνία:

     Η 25η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στη βία κατά των Γυναικών με σκοπό να αναδείξει την παγκόσμια διάσταση της  έμφυλης βίας.

    Με αφορμή την ημέρα αυτή ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και υπεύθυνος για θέματα δημόσιας υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος δηλώνει : «Ο εγκλεισμός λόγω πανδημίας έφερε την έμφυλη βία στο προσκήνιο της επικαιρότητας με θλιβερά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε όλο τον κόσμο. Το πρόβλημα είναι πολύ-παραγοντικό, συνδέεται με τις παιδαγωγικές αξίες της κοινωνίας και της οικογένειας,  αλλά και με το οικονομικό-επαγγελματικό περιβάλλον, και πυροδοτεί φαινόμενα βίας σε όλο το κοινωνικό σύνολο. Επιθυμητή είναι η αναζήτηση ενδοοικογενειακής ειρήνης και αγάπης. Είναι χρέος μας να ενημερώνουμε συνεχώς και να ευαισθητοποιούμε την κοινωνία για τα θέματα της  ισότητας  των φύλων, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία της ζωής και της αξιοπρέπειας»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ένοχος ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια – Oδηγείται στη φυλακή

    Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο Κώστας Δόξας για...

    Τα μποφόρ και οι βροχές του Φεβρουαρίου ρίχνουν τις τιμές του ρεύματος για τον Μάρτιο, από τα 108 στα 80 ευρώ η μεγαβατώρα

    Τον δρόμο για χαμηλότερα τιμολόγια ρεύματος ανοίγει τον Μάρτιο η αυξημένη...

    Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε ότι ο Στέλιος Μάινας μπαίνει στον «Άγιο έρωτα»

    Ένα επικό spoiler έδωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και αναφέρθηκε σε μία...