Ξέσπασε η πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη για την 8χρονη Ρομά που έχασε τη ζωή της – «Δε πρέπει να λέγονται άνθρωποι»

    Ημερομηνία:

    Θλίψη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ο θάνατος της 8χρονης Όλγας στο Κερατσίνι. Ο τρόπος με τον οποίο το άτυχο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του αλλά και τα όσα ακούστηκαν αργότερα λόγω της καταγωγής της – ήταν Ρομά – προκάλεσαν ακόμα περισσότερες αντιδράσεις με την κατακραυγή στα social media να είναι τεράστια.

    Τη δική της οργή για το περιστατικό, θέλησε να εκφράσει και η πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη, η πρώην παίκτρια του GNTM που στο παρελθόν έχει εξομολογηθεί ότι λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της έχει δεχτεί bullying.

    «Δεν έχω λόγια, που πήγε η ανθρωπιά; Τι σημαίνει ήταν Ρομά; Ξαναρωτάω, τι σημαίνει ήταν Ρομά; Πότε θα σταματήσει αυτός ο ρατσισμός; Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Βασικά, δε πρέπει να λέγονται άνθρωποι» έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

    Ξέσπασε η πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη για την 8χρονη Ρομά που έχασε τη ζωή της – «Δε πρέπει να λέγονται άνθρωποι»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...