Ροζίτα Σώκου: Στο νοσοκομείο με κοροναϊό και η κόρη της

    Ημερομηνία:

    Θλίψη επικρατεί στο πανελλήνιο από τον θάνατο της Ροζίτας Σώκου. Η Ελληνίδα δημοσιογράφος, συγγραφέας και μεταφράστρια άφησε χθες (14/12) την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, σε ηλικία 98 ετών, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον κοροναϊό.

    Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την εκλιπούσα, με την οποία διατηρούσαν στενή σχέση.

    Όπως είπε δεν είχε κάνει το εμβόλιο και μάλιστα αποκάλυψε ότι και η κόρη της, Ιρένε Μαραντέι, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κοροναϊό.

    «Αν δεν την είχε βρει ο κορονοϊός θα ζούσε κι άλλο. Αλλά δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Εύχομαι να το ξεπεράσει και η κόρη της το πρόβλημα γιατί και εκείνη κόλλησε δυστυχώς. Είναι στο νοσοκομείο. Και εκείνη ανεμβολίαστη. Δεν ήθελαν», είπε χαρακτηριστικά.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 26/8/2025

    12:00 ΕΡΤ2 Ελλάδα – Γαλλία Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών 13:00...

    Νέες ταυτότητες: Πόσο κοστίζει η έκδοσή τους – Πότε λήγει η προθεσμία

    Μια νέα υποχρεωτική διαδικασία τίθεται σε εφαρμογή για όλους...

    Πώς ο υπερτουρισμός και η κλιματική αλλαγή απειλούν την Ελλάδα και τη Μεσόγειο (πίνακες)

    Το Montesol είναι το παλαιότερο ξενοδοχείο της Ίμπιζα. Χτισμένο το 1933,...