ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ! Είπε καληνύχτα… ανέβηκε στο μηχανάκι…. και σκοτώθηκε 30 μέτρα μετά…! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

    Ημερομηνία:

    Θλίψη έχει προκαλέσει στην Πάτρα το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, ανήμερα Χριστουγέννων, με την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, του 42χρονου Σπύρου Χριστόπουλου, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε με το κεφάλι στο έδαφος, στην συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Κολοκοτρώνη. Τραγική ειρωνεία! Ο άτυχος άνδρας διασκέδαζε σε κατάστημα πολύ κοντά στο σημείο που έπεσε. Είπε καληνύχτα στους φίλους του, ανέβηκε στο μηχανάκι που είχε δανειστεί από τον αδελφό του και λίγα μέτρα μετά… έπεσε στην άσφαλτο, χτύπησε το κεφάλι στο κράσπεδο και έχασε την ζωή του. 

    ‘Ηταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητό και γνωστός στον χώρο της εστίασης, αφού για πολλά χρόνια έχει εργαστεί στα πιο γνωστά καταστήματα της Πάτρας. Ο 42χρονος ήταν πατέρας ενός 8χρονου κοριτσιού.

    Η κηδεία του άτυχου ανδρα θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας (στο κοιμητήριο).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 5/7/2025

    12:10 COSMOTE SPORT 5 HD ERC 2025 Ιταλία, SS4...

    Ποιες είναι οι 10 πόλεις με τους περισσότερους εκατομμυριούχους – Η πτώση του Λονδίνου

    Το Λονδίνο δεν περιλαμβάνεται πλέον στις πέντε πλουσιότερες πόλεις παγκοσμίως, έχοντας...

    Online διακοπή εργασιών στην εφορία με λίγα «κλικ»

    Διευρύνεται η νέα ψηφιακή διαδικασία για διακοπή εργασιών, με στόχο να...