NEKTAΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ: Δεν αλλάζει τους αντιπεριφερειάρχες

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Κλειστά τα χαρτιά του, καλά, κρατά ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, για τις επικείμενες αλλαγές στο σχήμα διοίκησης της προσεχούς διετίας, οι οποίες και πρόκειται να ανακοινωθούν, από Δευτέρα και μετά.

    Με τις συζητήσεις του ιδίου -έχοντας την πλήρη αρμοδιότητα αποφάσεων για τα πόστα ευθύνης- να μην έχουν ξεκινήσει καν με περιφερειακούς συμβούλους που θα ήθελε να αξιοποιήσει σε διάφορες θεσμικές θέσεις ή να τον διευκολύνουν αντικαθιστώντας τους, όλες οι τελευταίες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οδηγούν σε ένα συμπέρασμα.

    Κανείς νέος αντιπεριφερειάρχης δεν πρόκειται να υπάρξει, εκτός κάποιας καραμπόλας της τελευταίας στιγμής. Από το επικρατέστερο αυτό σενάριο, ο ανασχηματισμός Φαρμάκη στην ΠΔΕ, επιβεβαιώνει το αρχικό στοιχείο, πως θα’ ναι κάτι μικρότερος από «μίνι» και θα περιοριστεί σε μικρές διορθωτικές αλλαγές.

    GYMALL

    Ετσι, θα αφορά στην επιπρόσθετη αρμοδιότητα των Οικονομικών στον αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ανδρέα Φίλια, αρμοδιότητα που σήμερα έχει ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο οποίος φαίνεται, τελικά, να παραμένει μόνο ως αντιπεριφειάρχης Διοίκησης.

    Κατά συνέπεια, συνεχίζουν ως έχουν οι αντιπεριφερειάρχες: Χαράλαμπος Μπονάνος (Αχαΐας), Μαρία Σαλμά (Αιτωλοακαρνανίας), Γιάννης Βασιλόπουλος (Ηλείας), Φωκίων Ζαΐμης (Επιχειρηματικότητας – Ερευνας – Καινοτομίας), Θανάσης Μαυρομμάτης (Υποδομών – Εργων), Νίκος Κοροβέσης (Πολιτισμού – Τουρισμού), Θόδωρος Βασιλόπουλος (Αγροτικής Ανάπτυξης), Λάμπρος Δημητρογιάννης (Ενέργειας – Περιβάλλοντος) και Δημήτρης Νικολακόπουλος (Αθλητισμού – Εθελοντισμού – Ολυμπισμού).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πασχαλινές λαμπάδες που αγαπάτε είναι εδώ!

    Το Πάσχα πλησιάζει και οι νονοί καλούνται να αναλάβουν…...

    Πάτρα: Με συγκέντρωση και πορεία οι εργαζόμενοι τιμούν σήμερα την Πρωτομαγιά – Ποιοι απεργούν

    Με συγκέντρωση και πορεία θα τιμήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι της...

    To flamis.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Στην απεργία της ΠΟΕΣΥ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών), της ΠΟΣΠΕΡΤ, της...

    ΠΑΤΡΑ: Κατέβασαν τη σημαία της Ε.Ε. από το Πανεπιστήμιο και ανέβασαν σημαία Παλαιστίνης – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπουρας: Πρίν...