Τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή που η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού βγαίνει τρέχοντας από τη Ferrari -BINTEO

    Ημερομηνία:

    Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με το τραγικό τροχαίο στη Βούλα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.

    Όπως φαίνεται, αφότου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της Φεράρι, χτύπησε σε πινακίδα της Περιφέρειας, στη συνέχεια έπεσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ένας άνδρας επιχειρεί να απεγκλωβίσει τη συνοδηγό του μοιραίου οχήματος, ανοίγοντας την πόρτα, καθώς επίσης και τον 45χρονο που βρισκόταν στο τιμόνι. Πρόκειται για έναν φίλο τους που ακολουθούσε πίσω τους με το δικό του όχημα.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο Ασκληπιείο της Βούλας διαπιστώθηκε ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού ενώ η γυναίκα διακομίστηκε τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και οι εξετάσεις δείχνουν πως είναι σε καλή κατάσταση.

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To μήνυμα του Νίκου Γκάλη για την Εθνική στο μπάσκετ

    Καλή επιτυχία στην προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας για διάκριση...

    Καραβάτου: Έχουν πάρει το κεφάλι μου και το έχουν βάλει σε φωτογραφίες με σώματα γυναικών που δεν φορούσαν ρούχα

    Η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε σε μια αποκάλυψη, σε συζήτηση που είχε...

    σπιράλ: Ευκαιρία για την Πάτρα η ανάπτυξη του Οικοσυστήματος Ημιαγωγών

      Των Άρη Μαμασιούλα - Γιάννη Κικίδη, μελών Πολιτικού Συμβουλίου...