Ρύθμιση χρεών προς ΕΦΚΑ και ΑΑΔΕ έως και 72 δόσεις: Ενοποιούνται οι ΚΑΔ που μπορούν να υπαχθούν

    Ημερομηνία:

    Με εγκύκλιο του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πάνου Τσακλόγλου, ενοποιούνται οι εντασσόμενοι Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας (ΚΑΔ) που μπορούν να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση χρεών η οποία προβλέπει τμηματική καταβολή έως και 72 μηνιαίες δόσεις, τόσο για την ΑΑΔΕ όσο και για τον ΕΦΚΑ.

    Yπενθυμίζεται ότι στη ρύθμιση αυτή μπορούν να ενταχθούν όλες οι οφειλές που προέκυψαν από τον Φεβρουάριο του 2020 μέχρι και τον Ιούνιο του 2021, εξαιτίας της λήψης των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με την ενοποίηση των ΚΑΔ, οι πολίτες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να ρυθμίζουν συνολικά τις οφειλές τους τόσο απέναντι στη φορολογική διοίκηση όσο και απέναντι στον ασφαλιστικό φορέα τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο μιλούν για τον Σερ

    Η φωνή του Γρηγόρη Μπιθικώτση αποτελεί συλλογικό εθνικό θησαυρό μιας και...

    Ο Λάρι Έλισον ξεπέρασε τον Έλον Μασκ και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

    Ο Λάρι Έλισον ξεπέρασε τον Έλον Μασκ για πρώτη φορά στη λίστα των...