Νέα «μεγάλη έκρηξη» του ηφαιστείου στην Τόνγκα – Δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Νέα «μεγάλη έκρηξη» εντοπίστηκε στο ηφαίστειο στην Τόνγκα, το οποίο εισήλθε σε φάση εκρηκτικής δραστηριότητας πριν από τρεις ημέρες προκαλώντας τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό, ανακοίνωσε σήμερα σταθμός παρατήρησης με έδρα την Αυστραλία.

    Η νέα ηφαιστειακή έκρηξη καταγράφηκε σήμερα στις 00:10 (ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το Αυστραλιανό Κέντρο Παρατήρησης Ηφαιστειακής Τέφρας (VAAC) στο Ντάργουιν.

     

    Το Κέντρο Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό, το οποίο έχει έδρα τη Χαβάη (ΗΠΑ), ανέφερε από την πλευρά του πως εντόπισε μεγάλα κύματα στην περιοχή. «Μπορεί να προέρχονται από νέα έκρηξη του ηφαιστείου στην Τόνγκα», εκτίμησε το Κέντρο, εξηγώντας πως «δεν έχουν καταγραφεί εξ όσων είναι γνωστά σεισμοί μεγέθους ικανού να προκαλέσουν τέτοια κύματα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επανέρχονται οι πτήσεις της AEGEAN από και πρός Βηρυτό, Ερμπίλ, Αμμάν

    Από τις 10 Ιουλίου και μετά, η AEGEAN επαναφέρει...

    Θρίλερ στην Ερυθρά Θάλασσα: Αγνοείται Έλληνας ένοπλος φρουρός μαζί με 15 άτομα του Eternity C

    Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση με το ελληνόκτητο πλοίο...

    Ο Νετανιάχου έκανε δώρο στον Τραμπ μια «μινιατούρα» ενός stealth βομβαρδιστικού B-2 από θραύσματα ιρανικού πυραύλου

    Δεν έχουν τέλος τα δώρα που κάνει ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου στον...

    Αγγελόπουλοι για ΣΕΦ: «Το όραμα μας είναι να ενώσουμε το Μικρολίμανο με το Τάε Κβον Ντο και το Νιάρχος»

    Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη συνέντευξη Τύπου...