Πάτρα: Αυτοψία της Τογιοπουλου με τον διοικητή της τροχαίας στο Μώλο της Αγίου Νικολάου, τι συζήτησαν

    Ημερομηνία:

    Με αφορμή το πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία 24ωρα στο μόλο της Αγίου Νικολάου με το παρκάρισμα ΙΧ που εμποδίσουν την διέλευση, το πρωί της Πέμπης έγινε συνάντηση ανάμεσα στην αντιδήμαρχο Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, Αναστασία Τογιοπούλου και το Διοικητή της Τροχαίας Πάτρας, Χρήστο Ντεμίρη  για να λυθεί το πρόβλημα.

    Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει: «Αυτοψία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο μόλο της Αγίου Νικολάου από την Αντιδήμαρχο Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, Αναστασία Τογιοπούλου και το Διοικητή της Τροχαίας Πάτρας, κ. Χρήστο Ντεμίρη, προκειμένου να διαπιστωθεί επί τόπου το πρόβλημα με την παράνομη στάθμευση αυτοκινήτων.

    Η Αντιδήμαρχος τόνισε τη θέση της Δημοτικής Αρχής ότι ο μόλος προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για πεζούς και όχι για στάθμευση οχημάτων.

    Μεταξύ της Αντιδημάρχου και του Διοικητή της Τροχαίας ανταλλάχθηκαν απόψεις για την επίλυση του ζητήματος.

    Εξάλλου για τη στάθμευση των αυτοκινήτων, εδώ και χρόνια, λειτουργούν στην πόλη, δωρεάν, τέσσερις δημοτικοί χώροι στάθμευσης:

    – Στον Άγιο Διονύσιο, με είσοδο από Αθηνών

    – Το πάρκινγκ «Γιώργος Καλεντζώτης»

    – Νότια του Φάρου με είσοδο από Γούναρη ή Παπαφλέσσα

    – Νότια του ΝΟΠ, με είσοδο από Ιεροθέου.

    Μάλιστα από το παρκινγκ «Γιώργος Καλεντζώτης» οι οδηγοί και οι επιβάτες μπορούν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία του Δήμου, που κάνουν τη διαδρομή: Πάρκινγκ – Γούναρη – Μόλος και αντιστρόφως, από τις 7 π.μ. έως τις 9.30 μ.μ”.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα, το τελετουργικό και οι δράσεις

    Στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας 2025, τον 81ο στην ιστορία του...

    Πέτρος Γρουμπός: Το μέλλον της χώρας, οι ομογενείς και τα παιδιά της ομογένειας

    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Συναντήσεις με υπουργούς στην Πάτρα – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας Θόδωρος Λουλούδης: Σημαντικές επαφές...

    Αυτές είναι οι 5 πιο συχνές λάθος συνήθειες που καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-5-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%85%cf%87%ce%bd%ce%ad%cf%82-%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ae%ce%b8%ce%b5/