Δολοφονία στην Κυψέλη: Αποδοκιμασίες εναντίον της 29χρονης και του συντρόφου της στα δικαστήρια

    Ημερομηνία:

    Ενώπιον του 33ου τακτικού ανακριτή οδηγήθηκαν πριν από λίγο η 29χρονη και ο 33χρονος συντροφός της που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου παιδιού της κατηγορουμένης στην Κυψέλη.

    Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με αποδοκιμασίες από κόσμο που βρίσκονταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων προσήχθησαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

    Υπό το βάρος όσων αποκαλύπτονται για συνεχείς κακοποιητικές ή και βασανιστικές συμπεριφορές τους απέναντι στον 7χρονο Ανδρέα αλλά και για άλλες πτυχές της οικογενειακής ζωής τους, η 29χρονη μητέρα και ο 33χρονος σύντροφος της θα κληθούν από την δικαστική λειτουργό να δώσουν απαντήσεις για την φρικαλέα υπόθεση της δολοφονίας αλλά και για τη μεθοδική επιχείρηση απόκρυψης του εγκλήματος τους.

    Κυψέλη - δολοφονία

    Το έγκλημα σε βάρος του παιδιού ανακοινώθηκε το Σάββατο αφού οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορία που φαίνεται να έλαβαν για το έγκλημα πριν λίγο καιρό, εντόπισαν σε εργαλειοθήκη του 33χρονου, τα οστά του 7χρονου.

    Το έγκλημα εξιχνιάστηκε αναδεικνύοντας παράλληλα και μία ζοφερή κατάσταση που βίωνε τόσο το αγόρι που φαίνεται να μην αναζήτησε επισταμένα κανείς, όσο και η αδελφή του που πλέον ζει με ανάδοχη οικογένεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 8 συμπεριφορές των χειριστικών ανδρών που στην αρχή μοιάζουν γοητευτικές

    Έχετε υπάρξει ποτέ σε σχέση με έναν άνδρα που...

    Κώστας Σβόλης: “Ντροπή κύριοι της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πατρέων”

    Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Eνωμένη», αναφέρονται τα...

    Τα burger των Ελλήνων σεφ που πρέπει να δοκιμάσετε

    Έξι καταξιωμένοι μάγειρες δημιουργούν και σερβίρουν στο χέρι burger εστιατορικού επιπέδου,...