“Τέλος” τα μεροκάματα στις φυλακές για την Έφη Κακαράντζουλα – Η κλοπή ρούχων και οι επιθέσεις

    Ημερομηνία:

    Στις γυναικείες φυλακές της Θήβας κρατείται η Έφη Κακαράντζουλα, η οποία έχει καταδικαστεί για τη βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η υπόθεση, αλλά και η στάση της Ιωάννας όλο αυτό το διάστημα, έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Με δύναμη, σθένος και μεγαλείο ψυχής, η Ιωάννα συνεχίζει να ανεβαίνει έναν Γολγοθά προκειμένου να επουλώσει τις πληγές στο σώμα και την ψυχή της.

    Την ίδια στιγμή, η κατηγορούμενη δείχνει μία περίεργη συμπεριφορά μέσα στις φυλακές, όπως αναφέρουν συγκρατούμενές της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η Έφη Κακαράντζουλα έχασε το δικαίωμα να κάνει μεροκάματα στη φυλακή, καθώς φέρεται να έκλεψε κάποιο ρούχο από την αποθήκη των φυλακών, όπου εργαζόταν πριν από κάποιο διάστημα. Πέρασε από πειθαρχικό, το οποίο και αποφάσισε να μην της επιτρέπεται πλέον να εργάζεται εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.

    Μία από τις γυναίκες που κρατούνται στις ίδιες φυλακές με την Κακαράντζουλα, είναι και η 49χρονη εικαστικός, που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο, στο Χαλάνδρι, τον περασμένο Νοέμβριο. Σε δηλώσεις της, σημειώνει ότι η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι έχει δεχτεί επιθέσεις από άλλες συγκρατούμενές της. “Δέχτηκε κάποιες επιθέσεις στη φυλακή από άλλες συγκρατούμενες για την πράξη που έχει κάνει σε βάρος της Ιωάννας. Κάνει εντύπωση σε όλες τις κρατούμενες ότι περιποιείται πάρα πολύ τον εαυτό της. Δηλαδή, περιποιημένη, καλοντυμένη, βαμμένη συνέχεια. Προσέχει την σιλουέτα της, ακόμη και στη φυλακή”, λέει η εικαστικός.

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την πλευρά της, συνεχίζει να δίνει καθημερινές μάχες. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ολοκληρώθηκε και η 10η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Ιωάννα. Οι γιατροί πήραν δέρμα από το κεφάλι της για να αποκατασταθούν ουλές στο πρόσωπο και στα χέρια της, ενώ σε έναν μήνα αναμένεται να υποβληθεί και σε 11ο χειρουργείο.

    Ο δικηγόρος της Ιωάννας αποκάλυψε ότι το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι θα προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια, ζητώντας χρηματική αποζημίωση. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο Νίκος Αλεξανδρής, “δεν θα ζητήσει η Ιωάννα για τον εαυτό της ούτε ένα ευρώ. Το τι θα γίνουν τα χρήματα που θα ζητήσει και θα πάρει, θα το δείτε στην πορεία. Θα έχουμε άλλη μία αφορμή να λατρέψουμε αυτό το κορίτσι”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εμπορικά ακίνητα: Ποιοι ξένοι επενδύουν στην ελληνική αγορά και πόσο πληρώνουν για ενοίκιο

    Το δ’ τρίμηνο του 2025 παρατηρήθηκε ισχυρή δραστηριότητα στην...

    Αλλάζουν όλα στη στρατιωτική θητεία: Στις 10 εβδομάδες η βασική εκπαίδευση, στα 100 ευρώ η αποζημίωση για παραμεθόριο

    Το νέο μοντέλο της στρατιωτικής θητείας στις Ένοπλες Δυνάμεις, το οποίο εγκαινιάζεται...

    Η Mady Gio με βραζιλιάνικο μπικίνι στις διακοπές της στην Βραζιλία

    Η Mady Gio μας δείχνει τις καμπύλες της με...

    Πάτρα: Δείτε LIVE τη μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού

      https://www.youtube.com/live/1Dx-NJNnS24