Ημερομηνία:

    Μέχρι σήμερα το πρωί ο Μένιος Φουρθιώτης ήλπιζε ότι θα έμενε κι άλλες μέρες στο δωμάτιο 322 της 3ης Ορθοπεδικής Κλινικής στο ΚΑΤ, όπου νοσηλευόταν.

    Δυστυχώς για τον ίδιο οι γιατροί σήμερα το πρωί έδωσαν εξιτήριο στον φρουρούμενο Μένιο και το Τμήμα Μεταγωγών ανέλαβε την μεταφορά του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Φυλακών Ναυπλίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φουρθιώτης έφθασε στο Ναύπλιο πριν από λίγες ώρες σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού εισέρχεται σε ένα εντελώς άγνωστο περιβάλλον.

    Από την στιγμή που συνελήφθη και κρίθηκε εκ νέου προφυλακιστέος για παραβίαση των περιοριστικών όρων της αποφυλάκισης του-δεν παρουσιαζόταν τρεις φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του δηλώνοντας κινητικά προβλήματα- προσδοκούσε ότι θα ήταν και πάλι τρόφιμος των Φυλακών Κορυδαλλού.

    Κάτι που δεν συνέβη, αφού φέρεται να είχε δημιουργήσει στενές σχέσεις με αρκετούς κρατούμενους όπως τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και άλλους με τους οποίους συναγελαζόταν.

    Ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών επέλεξε να τον στείλει στις φυλακές του Ναυπλίου, όπου αυτός θα είναι ο πιο διάσημος προφυλακισμένος του συγκεκριμένου σωφρονιστικού ιδρύματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Θρήνος για την Ανδρομάχη Μπάλλα – Βασατη

    ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΜΠΑΛΛΑ – ΒΑΣΑΤΗ (ΕΤΩΝ 52) ΘΑΝΟΥΣΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10...

    Τα προβλήματα στη συμπεριφορά των παιδιών που δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάμε ή να αγνοούμε

    Κάθε ηλικιακό στάδιο ενός παιδιού συνοδεύεται από τις δικές...

    Θρήνος: Δεν τα κατάφερε ο 47χρονος Χρήστος Μητσουρας

    Θλίψη σκορπά στην Βόνιτσα και στην ιδιαίτερη πατρίδα του,...