Συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απόπειρα κλοπής, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες κλπ καθώς και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού

    Ημερομηνία:

    Μεσημβρινές ώρες χθες (19-2-2022), στην περιοχή του Αμαρουσίου, άγνωστο άτομο κρατώντας μαχαίρι, προσέγγισε 15χρονο ημεδαπό που φορούσε ρούχα με διακριτικά αθλητικού συλλόγου, τον εξύβρισε και αποπειράθηκε να τον πλήξει, πλην όμως ο 15χρονος απέφυγε το κτύπημα με το μαχαίρι, το οποίο τελικά του έσκισε το μπουφάν και τη ζακέτα που φορούσε. Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε τρέχοντας.

    Κατά την προανακριτική διαδικασία που ανέλαβε αρχικά το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου και συνεχίστηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη.

    Πρόκειται για 20χρονο ημεδαπό και στο πλαίσιο αναζήτησής του πραγματοποιήθηκε, παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής, έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ξύλινο ρόπαλο.

    Φλίγκος

    Βραδινές ώρες, ο προαναφερόμενος 20χρονος εισήλθε σε κατάστημα-εστιατόριο στην περιοχή του Κεραμεικού και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον οποίο στην προσπάθειά του να διαφύγει τραυμάτισε με μαχαίρι.

    GLEARNET

    Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αλλά ακινητοποιήθηκε και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, όπου και συνελήφθη.

    Στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε, το αναδιπλούμενο μαχαίρι που προηγουμένως είχε απορρίψει ο κατηγορούμενος.

    Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απόπειρα κλοπής, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες κλπ καθώς και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ερχονται δύο πεντάστερα ξενοδοχεία! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

    Προχωρούν με ταχύτατες διαδικασίες οι επενδύσεις της «Μπλε Κέδρος»,...

    Μαρία Καβογιάννη: Αυτό είναι το υπέροχο πέτρινο σπίτι της στο Πήλιο

    Η Μαρία Καβογιάννη είναι Χιώτισσα και επισκέπτεται το νησί όταν της...