Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στα νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο»

    Ημερομηνία:

    Τα νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» επισκέφθηκε την Παρασκευή η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

    Στο «Έλενα Βενιζέλου», η κα Γκάγκα είχε την ευκαιρία να δει όλα τα τμήματα του νοσοκομείου, ενώ συζήτησε με τη αναπληρώτρια διοικήτρια Ευαγγελία Κοντοσταθάκου και με εκπροσώπους της Ιατρικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας για όλα τα ζητήματα λειτουργίας του νοσοκομείου.

    «Το νοσοκομείο παρέχει πλήρη γυναικολογική και παιδιατρική περίθαλψη, με υψηλό επίπεδο. Διαθέτει χειρουργικά τμήματα για γυναίκες αλλά και παιδιά, Κέντρο Μαστού και σύγχρονο Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, ενώ διαθέτει και πολλά μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια για άνετη νοσηλεία. Διαθέτει επίσης παιδοχειρουργικό τμήμα. Είναι σημαντικό να υποστηρίζουμε τη μητρότητα και τις οικογένειες με ποιοτικές υπηρεσίες, με εύκολη πρόσβαση για όλους και ανθρώπινη προσέγγιση», ανέφερε η Αναπληρώτρια Υπουργός.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Στο «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» που έχει σήμερα γενική εφημερία, η κα Γκάγκα επισκέφθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το Αιμοδυναμικό – ένα μεγάλο τμήμα που κάνει και ηλεκτροφυσιολογικές μελέτες – τα χειρουργεία, το οφθαλμολογικό τμήμα και το εμβολιαστικό κέντρο. Επισκέφθηκε επίσης το Τμήμα Επεμβατικής Νευρο-ακτινολογίας που αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο εμβολισμών για εγκεφαλικά ανευρύσματα και άλλες βλάβες των αγγείων του εγκεφάλου.

    Είχε συνάντηση με τη διοικήτρια Ελπινίκη Ταβιανάτου, καθώς και με εκπροσώπους των περισσότερων κλινικών και των εργαζομένων. Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα λειτουργίας και οι επόμενες κινήσεις για περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του νοσοκομείου.

    Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στα νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στα νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στα νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γαλακτοκομικά στο «κόκκινο»: Ο φόβος ανατιμήσεων λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

    Σε αγώνα δρόμου εξελίσσεται το σχέδιο του υπουργείου Αγροτικής...

    Συντάξεις χηρείας: Προσωρινό φρένο στις περικοπές – Τρία σενάρια στο τραπέζι

    Στον «πάγο» προσωρινά, λόγω του μεγάλου πολιτικού κόστους, βάζει το υπουργείο Εργασίας την...

    Έτσι θα γίνει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος – Το εφιαλτικό σενάριο για την Δύση

    Είναι το σενάριο που πολλοί φοβούνται στην Ευρώπη για...