Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένα παιδί νεκρό από χτύπημα ρωσικών πυρών σε ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων στο Κίεβο

    Ημερομηνία:

    Ρωσικά πυρά χτύπησαν τα ξημερώματα ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων στο Κίεβο και σύμφωνα με τις αναφορές των ουκρανικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης σκοτώθηκε ένα παιδί.

    Το CNN αναφέρει ότι ένα εξάχρονο αγόρι σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου από τα σφοδρά πυρά σε δυτική συνοικία της ουκρανικής πρωτεύουσας, ενώ υπάρχουν και αρκετοί τραυματίες.

     

    Ο Serhii Chernysuk, γιατρός στο νοσοκομείο Okhmatdyt του Κιέβου, δήλωσε ότι στους τραυματίες περιλαμβάνονται δύο έφηβοι και τρεις ενήλικες.

    «Ρωσικά πυρά πυροβολικού έπληξαν το παιδικό αντικαρκινικό νοσοκομείο Okhmadyt του Κιέβου, σκοτώνοντας ένα παιδί και τραυματίζοντας δύο, μαζί με δύο ενήλικες, μετέδωσε το TSN.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ήταν μελανιασμένο, κυανό, χωρίς οξυγόνο» – Αποκαλύψεις σοκ από την μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου

    Στην Αμαλιάδα μεταφέρθηκε αμέσως δημοσιογράφος της εκπομπής «Φως στο...

    Συνταξιοδότηση 2025-2026: Οι 24 κατηγορίες ασφαλισμένων που δικαιούνται έξοδο πριν το 2027

    Το 2025 και το 2026 ανοίγει η δυνατότητα συνταξιοδότησης για 24 κατηγορίες...

    Τα νέα ΑΤΜ στην Ευρώπη: Ανέπαφες αναλήψεις για γρηγορότερη και ασφαλέστερη τραπεζική εξυπηρέτηση

    Η παραδοσιακή διαδικασία ανάληψης μετρητών από τα ΑΤΜ, όπως την...