Η 25χρονη που έχει γίνει ο “εφιάλτης” των κομμωτηρίων της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Θορυβημένα είναι κομμωτήρια στην Πάτρα από περιστατικά απάτης που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες, στο κέντρο. Πιο συγκεκριμένα, μία γυναίκα περίπου 25 ετών επισκέπτεται κομμωτήρια και στο τέλος φεύγει χωρίς να πληρώσει.

    Όπως αναφέρει η Εμμανουέλα Γεωργοπούλου, πρόεδρος του Σωματείου κουρέων και κομμωτών νομού Αχαΐας, « Υπάρχει περίπτωση μίας κοπέλας η οποία έχει πάει σε διαφορετικά κομμωτήρια, έχει ζητήσει να βάψει τα μαλλιά της, να κάνει θεραπεία, να χτενιστεί και έχει φύγει χωρίς να πληρώσει. Φαίνεται ότι εμφανίζεται με διαφορετικά ονόματα ενώ κατά την είσοδο της στα κομμωτήρια εμφανίστηκε κανονικά πιστοποιητικό. Στη δεύτερη περίπτωση δεν έδειξε ταυτότητα.

    Στην πρώτη περίπτωση είπε ότι δεν πιάνει το κινητό και ότι βγαίνει έξω για να κάνει ένα τηλέφωνο. Έφυγε τρέχοντας. Το συγκεκριμένο κομμωτήριο χρεώθηκε 120 ευρώ. Είχε βάψει τα μαλλιά, είχε κάνει θεραπεία, είχε χτενιστεί. Σε άλλη περίπτωση είχε κάνει μόνο χτένισμα. Είχε πιάσει κουβέντα στην κομμώτρια και πήγε να φύγει. Της είπε ότι χρωστάει 15 ευρώ και η γυναίκα απάντησε πως θα αφήσει πέντε ευρώ και ότι τα υπόλοιπα θα τα έφερνε το απόγευμα η μητέρας της που θα έφερνε για κούρεμα το γιό της κι έφυγε.

    Είναι μία ξανθιά κοπέλα με λεπτά μαλλιά από 25-30 ετών, περίπου 1.60 με έντονα φρύδια- τατουάζ».

    «Εφιστώ την προσοχή σε όλες τις κομμώτριες και στα μέλη του Σωματείου. Έχουν ενημερωθεί και από εκεί και πέρα έχουμε απευθυνθεί και στην αστυνομία. Είναι λυπηρό το φαινόμενο να βλέπουμε στις μέρες μας νέα κορίτσια που είναι το μέλλον και η επόμενη γενιά, να συμπεριφέρεται έτσι και να παραδειγματίζει και τους νεότερους.  Πρέπει να σκεφτεί αυτή η κοπέλα αλλά και ο οποιοσδήποτε πάει να εξαπατήσει έναν επαγγελματία, και να φανεί πιο έξυπνος,  ότι και εμείς είμαστε βιοπαλαιστές. Αγωνιζόμαστε για την ευημερία μα και την αξιοπρέπεια της οικογένειας μας» καταλήγει η κα Γεωργοπούλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τουρίστρια που χάθηκε στην αυστραλιανή ενδοχώρα βρέθηκε ζωντανή μετά από έντεκα μέρες

    Μια απίστευτη ιστορία επιβίωσης στην άγρια φύση μάς έρχεται από τη Δυτική...

    ΠΑΤΡΑ: Καταπέλτης οι δικηγόροι για το φάουλ Φλωρίδη με το κλείσιμο της Ιατροδικαστικής

    Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάτρας επισημαίνει ότι το κλείσιμο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, προκαλεί...

    Shannen Doherty: Έναν χρόνο μετά τον θάνατό της οι συνάδελφοί της δεν την ξεχνούν

    Εναν χρόνο μετά το θάνατο της Shannen Doherty από...

    Πατρών-Πύργου: Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας στη σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών εν όψει της παράδοσης των πρώτων 65 χλμ

    Kρίσιμα εκκρεμή ζητήματα εν όψει της παράδοσης στην κυκλοφορία,...