Χριστίνα Αλεξοπούλου στη Βουλή : Παράδειγμα προς μίμηση αθλητικής άμιλλας οι σχέσεις Προμηθέα και Απόλλωνα Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Όπως ανακοινώθηκε, η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας  Χριστίνα Αλεξοπούλου ήταν εισηγήτρια του κυβερνώντος κόμματος κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση της “Σύμβασης Σεν Ντενί” για την οπαδική βία.

    Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και η Χριστίνα Αλεξόπουλου η οποία αναφέρει: «Η κα Αλεξοπούλου κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Κυβέρνηση,  ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Λευτέρης Αυγενάκης, για το σοβαρό αυτό ζήτημα, ξεκινώντας πρώτα από την κύρωση της σχετικής Σύμβασης.

    GLEARNET

    «Η βία δεν έχει ούτε χρώματα ούτε κόμματα και όποιος το πιστεύει αυτό πραγματικά, δεν έχει παρά να υπερψηφίσει την κύρωση αυτής της Σύμβασης του Σεν Ντενί, η οποία υπηρετεί ευθέως και πολλαπλώς την υψηλή ιδέα του αθλητισμού», ανέφερε η Αχαιή Βουλευτής. Απευθυνόμενη προς την Αντιπολίτευση η κα Αλεξοπούλου παρουσίασε ως παράδειγμα προς μίμηση την εικόνα των φιλάθλων των δύο μεγάλων ομάδων της Πάτρας, του Προμηθέα και του Απόλλωνα που παρακολουθούν μαζί τον αγώνα και χειροκροτούν επίσης μαζί, τις επιτυχίες των ομάδων τους.

    Φλίγκος

    «Αυτή η εικόνα δεν θα έπρεπε να αποτελεί εξαίρεση αλλά κανόνα και καθημερινότητα στον ελληνικό αθλητισμό», είπε η Αχαιή Βουλευτής καλώντας τους Βουλευτές να υπερψηφίσουν τη Σύμβαση”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παράταση για όλα τα προγράμματα «Εξοικονομώ»: Δείτε τις νέες καταληκτικές ημερομηνίες

    Παρατάσεις ολοκλήρωσης για προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας που υλοποιούνται μέσω του Ταμείου...

    Γάζα: Τουλάχιστον 450.000 Παλαιστίνιοι εκτιμάται ότι την έχουν εγκαταλείψει τον τελευταίο μήνα

    Περίπου 450.000 Παλαιστίνιοι έχουν εγκαταλείψει την πόλη της Γάζας, κατευθυνόμενοι προς...

    Διμερής Άσκηση Ελλάδας – Ινδίας στο Αιγαίο (φωτογραφίες)

    Την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2025,...

    Γιώργος Αγγελόπουλος (πρόεδρος Aστυνομικών) για την ενίσχυση της Αχαΐας: «Οι διεκδικήσεις μας πιάνουν τόπο»

    Δεκαέξι νέοι αστυνομικοί θα στελεχώσουν τις υπηρεσίες της Αχαΐας...