Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η 41χρονη Βίκυ φοβόταν – Είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στον χρυσαυγίτη πυγμάχο

    Ημερομηνία:

    Μία νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα, καθώς το βράδυ της Τετάρτης, ο 42χρονος Λεοντής Βορριάς μπήκε στο τσιπουράδικο που διατηρούσε η πρώην σύντροφός του, η 41χρονη Βίκυ (Ευρυδίκη Μπαζούκη), στην οδό Παπάφη στη Θεσσαλονίκη, και αφού την πυροβόλησε, στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

    Ο δράστης και αυτόχειρας, ο οποίος ήταν πρωταθλητής ΜΜΑ και είχε και σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, “μπούκαρε” περίπου στις 8 το βράδυ στο μαγαζί της άτυχης κοπέλας.

    Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η 41χρονη Βίκυ φοβόταν - Είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στον χρυσαυγίτη πυγμάχο [εικόνες]
    Ο δράστης Λεοντής Βοριάς

    Έχοντας κρυμμένη την καραμπίνα του στο μπουφάν του, πλησίασε το θύμα όταν εκείνη πήγε στην κουζίνα. Την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής, ένω τραυμάτισε ελαφρά την 20χρονη κόρη της που βρισκόταν επίσης στην κουζίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

    ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Το μέρος του φονικού

    Η 41χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε τα ξημερώματα.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑ
    Ο δράστης με το θύμα

    Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: “Φοβόταν – Είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα”

    Όπως λέει η φίλη και δικηγόρος της 41χρονης μητέρας τριών παιδιών, η άτυχη Βίκυ είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα,προκειμένου να απαλλαγεί από τον 42χρονο.

    “Δεν μπορούσε εύκολα να ξεφύγει εύκολα από αυτόν τον άνθρωπο. Φοβόταν. Όταν έδειχνε διάθεση να χωρίσουν είχαν φασαρίες”, προσθέτει η ίδια.

    “Την ώρα του φόνου γυρνούσα σπίτι μου. Άκουσα τους πυροβολισμούς και κατάλαβα ότι ήταν αυτός”, λέει η ίδια συγκλονισμένη.

    111

     

     

    Στη συνέχεια η φίλη της 41χρονης αναφέρει ότι οι θαμώνες του μαγαζιού, το οποίο ήταν γεμάτο λόγω του αγώνα του ΠΑΟΚ, έντρομοι βγήκαν από το τσιπουράδικο, αδυνατώντας να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

    “Η κόρη είχε αίματα στην μπλούζα και η πιο μικρή μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε ‘πυροβόλησαν την μαμά’“, λέει στη συνέχεια.

    ΛΕΟΝΤΗΣ ΒΟΡΙΑΣ
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑ

    ΠΗΓΗ: thetoc.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεκτρικό ρεύμα: Σταθερά και μειούμενα τα τιμολόγια Οκτωβρίου

    Σταθεροποίηση ή και μειώσεις των τιμολογίων του ρεύματος για τον Οκτώβριο σε σχέση...

    Αυτά είναι τα φρούτα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά

    Τα φρούτα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά (φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα...

    Ελεύθεροι οι 12 ανήλικοι για το επεισόδιο με τα μαχαιρώματα έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου

    Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 13 συλληφθέντες που εμφανίστηκαν σήμερα ενώπιον...
    Best Shop