ΠΑΤΡΑ: Τι ζητούν οι γονείς των τριών κοριτσιών

    Ημερομηνία:

    Την Κυριακή θα τελεστεί το μνημόσυνο για τα τρία κοριτσάκια της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που “έφυγαν” κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα σε διάστημα τριών ετών.

    Οι γονείς των τριών παιδιών και οι στενοί συγγενείς θα τελέσουν μνημόσυνο στη μνήμη της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, με αφορμή την συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

    Το μνημόσυνο θα γίνει το πρωί της Κυριακής, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου, στην Πάτρα.

    Με ανακοίνωσή τους οι γονείς ζητούν να μην υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη και ενόχληση των παρευρισκομένων από δημοσιογράφους.

    “Θέλουν να είναι μόνοι τους σε αυτή την ιερή στιγμή και ζητούν απ’ όλους μας να μην τους ενοχλήσουμε”, είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

    Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θανάτου των τριών παιδιών, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι καταθέσεις αλλά και το πόρισμα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας αναμένεται να ρίξουν “φως” στο θρίλερ με τους αιφνίδιους θανάτους των κοριτσιών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΒΟΛΗΣ: Ξεχωριστή  βραδιά στην Κοινότητα Αραχωβιτίκων

    Από την παράταξη Σβόλη ανακοινώθηκαν τα εξής: Μία ξεχωριστή  βραδιά απολαύσαμε,...

    Αυτή είναι η συμφωνία της ΠΕΝΕΝ με ΣΕΕΝ – ATTICA GROUP – MINOAN LINES (Γκριμάλντι) για τα πλοία της Αδριατικής

    Μετά την λήξη της νικηφόρας απεργίας της ΠΕΝΕΝ και...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” από τη ζωή η μαθηματικός Βασιλική Τσελεπώνη

    Έφυγε από τη ζωή στα 74 χρόνια της η...