Αιτωλοακαρνανία: Αγωνία για αγνοούμενη γυναίκα

    Ημερομηνία:

    Στη Γέφυρα της Τέμπλας και σύμφωνα με τη ροή του Ποταμού Αχελώου, εστιάζονται οι έρευνες για την ανεύρεση της γυναίκας η οποία παραμένει αγνοούμενη από χθες (03-03-2020). Στο σημείο αυτό, εντοπίστηκαν προσωπικά είδη της αγνοούμενης στην όχθη του ποταμού.

    Στις έρευνες επιχειρούν πυροσβέστες από τις περιοχές της Γρανίτσας, του Καρπενησίου με τη συνδρομή ενός οχήματος επανδρωμένο με δύο άνδρες της Π.Υ. Αμφιλοχίας. Μέχρι αργά χθες το βράδυ η επιχείρηση των υπηρεσιών δεν έφερε αποτέλεσμα.

    Σύμφωνα με το agriniotimes.gr, από νωρίς το πρωί της Παρασκευής συνεχίζονται οι έρευνες, ενώ εκφράζονται φόβοι για τη ζωή της αγνοούμενης γυναίκας καθώς τα νερά του Ποταμού στο συγκεκριμένο σημείο δεν είναι πολύ ορμητικά, παρόλα αυτά αρνητικό στοιχείο είναι οι άσχημες καιρικές συνθήκες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγρίνιο: Νέα επίθεση λύκου στο Λαμπίρι – Κατασπάραξε σκύλο έξω από ξενοδοχείο

    Ακόμη ένα περιστατικό επίθεσης από λύκο καταγράφηκε στο Λαμπίρι Αγρινίου, πάνω από γνωστό ξενοδοχείο,...

    Γάζα: Ισραηλινοί «εκτέλεσαν» 17 αμάχους που πήγαιναν να πάρουν προμήθειες

    Οι συνομιλίες για την επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα φαίνεται...

    Ελεγχοι για μαύρο χρήμα στα social media

    Ενα post που ξεφεύγει, μια δήλωση με «χοντρά» νούμερα...