ΠΑΤΡΑ: Το παίζει… “θολωμένος” ο 61χρονος στην Ανδραβίδα! Εκαιγε γυναίκα με τσιγάρο!

    Ημερομηνία:

    Το μεγάλο ερωτηματικό στην τραγωδία της Ανδραβίδας είναι τα δύο μωρά και ο ασφυκτικός θάνατός τους στα χέρια του 61χρονου Διονύση Βαρβαρέσου. Μέχρι και χθες ο αδίστακτος φονιάς είχε ομολογήσει μόνο τους φόνους των γονιών. Δείχνει να θέλει να εμφανίζεται “θολωμένος” όταν οι αστυνομικοί επιμένουν στις ερωτήσεις τους για το πως τα δύο αγοράκια έχασαν την ζωή τους. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα έκανε λόγο για ασφυκτικό θάνατο. Πως όμως τα έπνιξε ο “νταής της Ανδραβίδας”; Τους έφραξε μύτη και στόμα ή χρησιμοποίησε άλλον τρόπο; Ο 61χρονος δηλώνει πως “δεν θέλει να το σκέπτεται αυτό γιατί προφανώς το εμφανίζει ως “κακό”! Λες και οι άλλοι φόνοι έγιναν… Θεού θέλοντος.

    Η σκηνή του θανάτου δείχνει το πόσο αποφασισμένος ήταν. Μπήκε μέσα στο σπίτι από την πίσω πλευρά, εκεί όπου βρίσκεται η αποθήκη – παράπηγμα, είδε το ζευγάρι να κοιμάται καθώς το κτίριο δεν είχε ρεύμα και η οικογένεια κοιμόταν με κουβέρτες για να ζεσταθεί. Πυροβόλησε στο “μελίγγι” την 37χρονη και στον κρόταφο τον 32χρονο σύζυγό της. Και μετά έκανε ότι έκανε με τα δύο μωρά.

    Στο διαδίκτυο εμφανιζόταν ως ένας καλός οικογενειάρχης. Είχε φωτογραφίες με το εγγονάκι του (παιδί του γιου του από τον πρώτο του γάμο), κρατούσε ένα σπουργιτάκι στην παλάμη, έδειχνε να αγαπά τα άλογα και τα σκυλιά! Κάποια σκυλιά όμως της γειτονιάς τα πυροβολούσε και τα σκότωνε με σιγαστήρα. Οπως πυροβόλησε και τον κόκορα του γείτονα επειδή “κακάριζε” αλλά και δύο ανθρώπους. Τον έναν σε ηλικία 15 ετών. Σήμερα στα 60 του, έχει ακόμη… 93 σκάγια στο πόδι.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Το μεγαλύτερο όμως χαρακτηριστικό του είναι η φιλαργυρία. Ισως εκεί “πάτησε” ο … εγκέφαλός του και σχεδίασε το έγκλημά του. Για χίλια ευρώ οφειλόμενα ενοίκια σκότωσε 4 άτομα. Οταν μάλιστα ένας αστυνομικός κατέσχεσε μπροστά του 15.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του δράστη, εκείνος είδε την “φάση” και παρά τις χειροπέδες που φορούσε και ότι είχε ήδη κάνει 4 φονικά, γύρισε και του είπε: “Μου τα πήρες τα λεφτά ε”;

    Κακοποιητής όχι μόνο με ζώα αλλά και με ανθρώπους. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε κάψει με τσιγάρο μία γυναίκα, μετά από τσακωμό τους. Αλλά και η σχέση με τα παιδιά του δεν ήταν και η καλύτερη. Αμφιβάλλουμε πλέον αν τα παιδιά του μπορούν να “αντέξουν” ότι συνέβη στην οικογένειά τους. Το “τέρας της Ανδραβίδας” δεν σκότωσε μόνο το ζευγάρι, έπνιξε και τα μωρά. Και αυτό δεν το χωράει ανθρώπινος νους.

    Ο Διονύσης Βαρβαρέσος θα οδηγηθεί σήμερα στο ανακριτή. Με δικηγόρο που θα του ορίσει το Δικαστήριο. Κανείς δεν αναλαμβάνει την “τύχη” του.

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νιώθετε εθισμένοι στο κινητό σας τηλέφωνο; Πέντε τρόποι για να το χρησιμοποιείτε δημιουργικά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bd%ce%b9%cf%8e%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b5%ce%b8%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%8c-%cf%83%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%ad/

    Πόσα ξοδεύουν οι ελληνικές οικογένειες σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα

    Το «καλάθι του μαθητή» όμως δεν είναι τσουχτερό μόνο εξαιτίας των τιμών...

    Το Death Disco Open Air Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

    2 μέρες, 2 stages, 14 συγκροτήματα: Το Death Disco Open Air Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Προβολή της Α1 του Πόλο Ανδρών και Γυναικών από την ΕΡΤ

     Την ανάγκη ανάδειξης και ενίσχυσης του αθλήματος της υδατοσφαίρισης,...