ΣΟΚ! Επιχείρησε να σκοτώσει 9 φορές την Τζωρτζίνα

    Ημερομηνία:

    Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, να κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

    Σύμφωνα με τον Alpha, με τη βοήθεια των ιατροδικαστών και την ανάλυση του εργαστηρίου του ΑΠΘ, διαπιστώθηκε πως στην Τζωρτζίνα υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση κεταμίνης.

    Πιο συγκεκριμένα, στον οργανισμό του άτυχου παιδιού, οι ποσότητες κεταμίνης ήταν 6 mg ανά λίτρο αίματος. Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η κεταμίνη εξαφανίζεται από ζωντανούς οργανισμούς μέσα σε μιάμιση ώρα περίπου, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι αυτός που το χορηγούσε στο παιδί, το γνώριζε.

    Η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς. Τα συνολικά εννέα επεισόδια της Τζωρτζίνας ενδεχομένως οφείλονται σε χορήγηση κεταμίνης. Άρα, είναι πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η οικονομική εισβολή της Κίνας σε Ελλάδα και Ευρώπη άρχισε (πίνακες)

    Ο παγκόσμιος εμπορικός πόλεμος έφτασε… στα κινητά μας, στα τάμπλετ και...

    Κορίτσια στο σκοτάδι: Το ψηφιακό κυνήγι των ανήλικων και ο τρόμος πίσω από τις εξαφανίσεις

    Το φαινόμενο των εξαφανίσεων ανήλικων κοριτσιών στη χώρα μας...

    Ζέττα Μακρή για την υπόθεση εκβιασμού: «Πολύ στενάχωρη, αλλά έκανα αυτό που η συνείδησή μου επέβαλε»

    Με φανερή συναισθηματική φόρτιση, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας...

    Καύσωνας: Τα ύπουλα συμπτώματα θερμοπληξίας – Η αντιμετώπιση που σώζει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%83%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b1-%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%80%cf%84%cf%8e%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%bf%cf%80/