Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλά και της σπιτονοικοκυράς μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Ο θάνατος της 6 μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου του 2021 θα αποτελέσει κλειδί στις έρευνες καθώς, σε περίπτωση που αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια καθώς θα σημάνει τσουνάμι εξελίξεων. Παράλληλα η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε ενημερώσει για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς μια ημέρα πριν τον θάνατό της.
Να σημειωθεί πως το βράδυ που πέθανε η Ίριδα στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, παρών ήταν τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και στενή συγγενής της. Μάλιστα στα περίπτωση που ο θάνατος αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια και η κατηγορούμενη τηρήσει την ίδια αποστασιοποιημένη στάση και την ίδια στάση τηρήσει και το συγγενικό της πρόσωπο, αστυνομικοί σημειώνουν πως θα ασκηθεί δίωξη από κοινού για ανθρωποκτονία.
Η κηδεία της Ιριδας είχε γίνει στην Πάτρα στις 23 Μαρτίου 2023. Τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε φροντίσει να κρατούν όλοι απο ένα λευκό μπαλόνι το οποίο στο τέλος της τελετής άφησαν να υψωθεί στον ουρανό!