ΠΑΤΡΑ: Υπάρχουν δυσκολίες στις έρευνες για την σπιτονοικοκυρά

    Ημερομηνία:

    Μπορεί πριν από μερικά 24ωρα να “άνοιξε” ο φάκελος της προκαταρκτικής έρευνας για τις συνθήκες θανάτου της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου-σπιτονοικοκυράς των Μάνου Δασκαλάλη και Ρούλας Πισπιρίγκου- όμως η συγκεκριμένη έρευνα δεν φαίνεται να είναι εύκολη.

    Καλά πληροφορημένη “πηγή” αναφέρει πως οι πρώτες κινήσεις που αφορούν στις νοσηλείες της 69χρονης έχουν μεν γίνει, προσκρούουν όμως στις διφορούμενες ερμηνείες σε σχέση με τον μηχανισμό θανάτου της γυναίκας, αλλά και στο γεγονός οτι δεν διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή στην σορό της, αλλά απλώς εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλευόταν πριν εκπνεύσει.

    “Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκομίσουμε συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου της, δεδομένου οτι έχει ήδη παρέλθει διάστημα 1,5 χρόνου από τότε και επιπρόσθετα πρέπει να συνδεθούν πολλά από τα ιατρικά δεδομένα προκειμένου να υπάρξει ασφαλές συμπέρασμα” λέει στο tempo24.news άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στις έρευνες.

    Προσθέτει ωστόσο πως όλες οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται και αφορούν συνολικά στο ιατρικό ιστορικό της σπιτονοικοκυράς, “θα αξιολογηθούν και θα αναλυθούν σε κάθε τους λεπτομέρεια”. Δίνει επίσης και μία εντελώς διαφορετική διάσταση στην υπόθεση, κάνοντας έναν υπερβατικό συνειρμό για την υπό έρευνα υπόθεση.

    “Άν υποθέσουμε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Μέχρι αυτό να αποδειχθεί-εάν αποδειχθεί-θα πρέπει παράλληλα να μας απασχολεί αν υπήρχε και το κίνητρο για να γίνει και σταματώ εδώ” υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Είναι λοιπόν πρόδηλο πως παράλληλα με τα ιατρικά δεδομένα εξετάζονται διεξοδικά και άλλα στοιχεία που αφορούν στη ζωή της, στη συμπεριφορά της και στα πρόσωπα με τα οποία συναναστρεφόταν η Ευγενία Κούτρα. Και δεδομένου ότι οι άνθρωποι που έρχονταν σε επαφή μαζί της ήσαν ελάχιστοι, θα πρέπει να αποτυπωθεί από τις Αρχές αν είχαν σαν στόχο να επωφεληθούν από την θανούσα κάτι που μέχρι τώρα επίσημα και ανεπίσημα δεν προκύπτει. Αν και δεν αναφέρονται τα συγκεκριμένα πρόσωπα, είναι πασιφανές πως στο “κάδρο” αυτής της έρευνας μπαίνουν, χωρίς αυτό μέχρι στιγμής να σημαίνει κάτι, και οι ένοικοι του ισογείου διαμερίσματος της Ευγενίας Κούτρα, δηλαδή οι Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου.

    Σημειώνεται πάντως με νόημα πως η υπόθεση της έρευνας για τον θάνατο της Νίας Κούτρα θα “πάρει χρόνο” και επαναλαμβάνεται αυτό που κατ’ επανάληψη έχει σημειώσει το tempo24.news πως το ενδεχόμενο της εκταφής της είναι πάντοτε ανοιχτό, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχουν εκκινήσει οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία διαδικασίες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στα €10 δισ. φέτος οι εξαγωγές τροφίμων και ποτών (γραφήματα + pics)

    Σε άρμα της ελληνικής εξωστρέφειας έχουν εξελιχθεί τα τρόφιμα και τα ποτά. Φέτος,...

    Ιράκ: Η Βαγδάτη διαμαρτυρήθηκε στον ΟΗΕ για τη χρήση του εναέριου χώρου της από το Ισραήλ

    Το Ιράκ ανακοίνωσε σήμερα ότι διαμαρτυρήθηκε επισήμως στον ΟΗΕ...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Νεκρή γυναίκα πίσω από το Παμπελοποννησιακό

    Νεκρή βρέθηκε πριν τις 7 το απόγευμα μία γυναίκα ...

    Ανεβατή: Η εκπληκτική ζύμη σε 5 υπέροχες εκδοχές

    Μία ανεβατή ζύμη, πέντε ζυμώματα για πίτες κλειστές και ανοιχτές, για...
    Best Shop