ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ: Πολεμήσαμε μαζί με τη Τζωρτζίνα, δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη, λέει ο γιατρός της

    Ημερομηνία:

    Την πόρτα του ανακριτικού γραφείου πέρασε στις 11 το πρωί ο εντατικολόγος, Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος κούραρε την 9χρονη Τζωρτζίνα όσο αυτή νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις συνθήκες νοσηλείας του άτυχου κοριτσιού.

    Μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο κ. Ηλιάδης εξέφρασε την οδύνη και τη θλίψη του για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα ενώ σχολίασε και τη μάχη που έδωσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου για να την κρατήσουν στη ζωή.

    «Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί που πολεμήσαμε μαζί. Να σας θυμίσω ότι μετά τη δραματική διάσωση που έλαβε χώρα στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας κληθήκαμε με τη δική μου ομάδα να φέρουμε εις πέρας ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο.

    Αγωνιστήκαμε και δώσαμε πραγματικά μάχη για να καταφέρουμε ο, τι θα μπορούσαμε να περισώσουμε από τη μικρή Τζωρτζίνα. Νομίζω τα καταφέραμε, τη θωρακίσαμε, εξασφαλίσαμε τον περίφημο απινιδωτή και βηματοδότη. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό θα πορευόμαστε. Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη», τόνισε ο κ. Ηλιάδης.

    Τέλος, δήλωσε πως είναι στη διάθεση της ανακρίτριας ώστε να πει μόνο την αλήθεια σχετικά με όσα έγιναν κατά τη νοσηλεία της 9χρονης.

    Ο κ. Ηλιάδης θεωρείται κρίσιμος μάρτυρας καθώς είναι ο γιατρός που είχε σώσει τη ζωή της Τζωρτζίνας όταν εκείνη είχε εισαχθεί στην εντατική Παίδων του νοσοκομείου Ρίου.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=tfJxwZBLwT0

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    CNN: Ο Χέγκσεθ «πάγωσε» την αποστολή όπλων στην Ουκρανία χωρίς να ενημερώσει τον Λευκό Οίκο

    Σύγχυση και έντονη κινητοποίηση προκάλεσε στην Ουάσιγκτον η απόφαση...

    Την Παρασκευή 11 Ιουλίου αρχίζει η κατάθεση των όπλων από το ΡΚΚ, ανακοίνωσε το φιλοκουρδικό κόμμα DEM

    Τα μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) θα αρχίσουν να...

    Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν θα κατασπαράξω την Γλυκερία, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε»

    «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου με τον Λάκη...

    Επανέρχονται οι πτήσεις της AEGEAN από και πρός Βηρυτό, Ερμπίλ, Αμμάν

    Από τις 10 Ιουλίου και μετά, η AEGEAN επαναφέρει...