ΠΑΤΡΑ: Ο Μάνος ανοίγει τα χαρτιά του για την σπιτονοικοκυρά – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Οι μαρτυρίες για τη σπιτονοικοκυρά του ζεύγους στην Πάτρα…

    Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε και συνομίλησε με τη γυναίκα που φρόντιζε τη σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού από την Πάτρα, που βρισκόταν μέχρι τέλους στο πλάι της.

    «Ήθελα να φύγω από καιρό γιατί είχα πρόβλημα υγείας, αλλά δε με άφηνε η κυρία Εύη. Είχε ανοίξει το πόδι της και της έλεγα να επισκεφτεί κάποιον γιατρό. Μου έλεγε να της το καθαρίζω με νερό και να της βάζω κάποια αλοιφή από το φαρμακείο, αλλά η πληγή δεν έκλεινε. Μία μέρα που πήγα να την δω, δεν την βρήκα καλά, είχε πυρετό, δεν ήξερα τι να κάνω. Πήγα κάτω στη Ρούλα και μου λέει ο Μάνος, “δεν πειράζει, ήταν και άλλη φορά χειρότερα”. Η Ρούλα κάλεσε το ασθενοφόρο, την πήγαν στο νοσοκομείο και πέθανε λίγες ημέρες μετά. Τη συνάντησα τυχαία στο δρόμο κάποια στιγμή και μου είπε “η κυρία Εύη τελείωσε”. Η κηδεία της έγινε την επόμενη ημέρα και ήμασταν πέντε άτομα», ανέφερε στο «Τούνελ» η κυρία Ανθή.

     

     

     

    «Μας έλεγε ότι η Ρούλα της έδινε κοκτέιλ…»

    Η Ευγενία Κούτρα Θεοδωροπούλου ήταν η σπιτονοικοκυρά της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου και ενδεχομένως ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Έφυγε από τη ζωή το Σεπτεμβρίο του 2020 και τώρα ερευνώνται οι συνθήκες θανάτου της.

    ICECAP

    Αφορμή υπήρξαν μαρτυρίες που έκαναν λόγο για εκμετάλλευση και κακομεταχείριση της μοναχικής γυναίκας. Φίλες της αναφέρουν πως η κατηγορουμένη τη φρόντιζε. Οι σχέσεις τους  οξύνθηκαν όμως όταν η Ευγενία δεν προχωρούσε στη μεταβίβαση του ακίνητου που είχε υποσχεθεί ότι θα άφηνε στην Τζωρτζίνα.

    Μία από τις φίλες της, μίλησε στο «Τούνελ» και τα όσα είπε, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

    «Μία ημέρα αργά το μεσημέρι, με πήρε τηλέφωνο. Πίνω ένα κοκτέιλ μου λέει που μου έφερε η Ρούλα. Δεν την ρώτησα τι περιείχε. Μετά άρχισε να κοιμάται, να νυστάζει, να ζεσταίνεται. Περίπου ένα μήνα αργότερα πέθανε.»

    Στο περιθώριο των καταιγιστικών εξελίξεων για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα με εισαγγελική παραγγελία διερευνώνται τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητάς περί του πληρεξουσίου στον Μάνο Δασκαλάκη για την διαχείριση των οικονομικών της. Ο ίδιος απάντησε για όλα αυτά στην Αγγελική Νικολούλη.

    «Μου έκανε το πληρεξούσιο γιατί ήθελε να την βοηθάω με κάποιες συναλλαγές στην τράπεζα γιατί εκείνη δεν έβγαινε έξω. Είχε αναφέρει ότι ήθελε να γράψει το σπίτι στην Τζωρτζίνα, αλλά δεν προχώρησε τελικά. Έχει ξεκινήσει μία προκαταρκτική έρευνα, μπορούν να κοιτάξουν και να δουν ότι όλα αυτά που λένε για τα μετρητά και τα ακίνητα δεν ισχύουν. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Μόνο καλό έκανα στη συγκεκριμένη υπόθεση.»

     

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κέιτ Μίντλετον: Το βασιλικό πρωτόκολλο την «κράτησε» και δεν πήγε στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου

    Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρευρέθηκε την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου, που πραγματοποιήθηκε...

    Οι νέες δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το Πάσχα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Πέρασα πολύ ωραία»

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία καλλιτέχνιδα που προτιμά να απασχολεί τα...

    ΡΕΤΡΟ: Οταν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αποθέωνε…. τον Ιωάννη Μεταξά – ΦΩΤΟ

    Την προπαραμονή της εργατικής πρωτομαγιάς του 1939, καταφθάνει στην...