Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests σήμερα – Δεν θα πραγματοποιηθούν την Πρωτομαγιά

    Ημερομηνία:

    Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τα κλιμάκια  του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοιού.

    Για σήμερα Σάββατο 30 Απριλίου και τη Δευτέρα 2 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 με 20:15) για το ευρύ κοινό.

    Για την Τρίτη 3 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 με 20:15), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», στο Κέντρο Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 15:00) στον κεντρικό διάδρομο του πρώην ΤΕΙ Πατρών (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00)  και στα Ταμπάχανα, στην πλατεία, πλησίον της λαϊκής αγοράς ((κατά τις ώρες 09:00 με 15:00)   για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των  συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ  διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βίντεο – ντοκουμέντο: Ο Diddy χτυπαέι και σέρνει στο δωμάτιο την Κάσι

    Η βίαιη επίθεση του Sean «Diddy» Combs στην πρώην...

    Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για το νέο της look: «Είναι μια γενικότερη αλλαγή στην οπτική μου για τα πράγματα»

    Για την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή μιλάει...

    ΠΑΤΡΑ: Ανοιχτές συζητήσεις της Δημοτικής Αρχής στα χωρία και τις γειτονιές του Δήμου – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Συζητάμε για τις ανάγκες μας! Διεκδικούμε μαζί!   Η Δημοτική Αρχή...