ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Που “χάνουμε” στο λάδι

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν με τον πιο δραματικό τρόπο αυτό που συμβαίνει με το ελληνικό ελαιόλαδο και ειδικότερα μάλιστα με το λάδι που παράγεται σε Αχαΐα και Ηλεία. Ενώ από τη μια ξοδεύονται εκατομμύρια ευρώ για την προώθηση του φυτικού αγαθού στις αγορές του εξωτερικού εν τούτοις ο «γεωγραφικός χάρτης» των ελληνικών εξαγωγών παραμένει ο ίδιος. Και μία από τις αιτίες είναι το ότι το ελαιόλαδο που παράγεται στα μέρη μας, αντί να συσκευάζεται και να εξάγεται προς πώληση στο εξωτερικό έτσι ώστε το χρήμα να επιστρέφει στη χώρα μας, πωλείται χύμα σε Ιταλούς παραγωγούς οι οποίοι το αναμειγνύουν με δικό τους και το πωλούν συσκευασμένο ως Ιταλικής παραγωγής, κερδίζοντας εκατομμύρια ευρώ και κατακτώντας το σύνολο των αγορών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Τpελάθηκε» ο σκηνοθέτης στο Κολοσσός-Μαρούσι: Η καλλονή που ζάλıσε την κάμερα

    Για 17 δευτερόλεπτα ο σκηνοθέτης δεν πήρε την κάμερα...

    Το U9 της BYD φέρνει τούμπα σε ότι γνωρίζαμε

    Το U9 με τους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες έχει συνολική ισχύ άνω των 1.300 ίππων και...

    Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Καρφιά για τα εγκώμια στον Σημίτη – «Ο Ανδρέας είχε πει στον Λιαλιώτη…»

    Ενοχλημένη με ορισμένα από όσα ακούστηκαν για τον Κώστα...
    Best Shop