ΠΑΤΡΑ: Στα σκαριά, νέο πάρκινγκ στην Κανελλοπούλου

    Ημερομηνία:

    Μέσα στο επόμενο διάστημα βγαίνει στον «αέρα» ο διαγωνισμός για την δημιουργία ενός πάρκινγκ στον χώρο ανατολικά του πρώην κολυμβητηρίου της Αγυιάς, στην οδό Κανελλοπούλου.

    Πρόκειται για ένα έργο που συμπεριλαμβάνεται στον φάκελο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 και προωθεί ο δήμος στο πλαίσιο της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης και ειδικότερα του βόρειου θαλάσσιου μετώπου που είναι να προχωρήσει τα επόμενα χρόνια.

    Η δημιουργία του πάρκινγκ στην περιοχή κρίθηκε απαραίτητη από τις αρμόδια υπηρεσία του δήμου για να προχωρήσει άμεσα, έτσι ώστε μέσα από αυτόν τον χώρο στάθμευσης να αναδειχθεί ο παραλιακός δρόμος που συνδέει το πρώην κολυμβητήριο της Αγυιάς με την Πλαζ, σε έναν αμιγώς δρόμο αναψυχής, για βόλτα, για ποδήλατο και για άθληση, ταιριάζοντας έτσι απόλυτα στο ύφος που θα δοθεί τα επόμενα χρόνια στην βόρεια παραλιακή ζώνη της Πάτρας.

     

    Το πάρκινγκ αυτό θα βοηθήσει έτσι σημαντικά στην επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος που παρατηρείται ακόμα και σε αυτήν την περιοχή που βρίσκεται εκτός του αστικού κέντρου της Πάτρας, πρόβλημα που είναι έντονο τους καλοκαιρινούς μήνες και ειδικότερα τα απογεύματα όταν δεκάδες Πατρινοί πάνε για  να μπάνιο στην Πλαζ, έχοντας μαζί και το αυτοκίνητο τους, αράζοντας το λίγα μέτρα πριν από την παραλία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Daniella Chavez πίνει τον πρωινό καφέ της με μαύρο μπικίνι στην Σαντορίνη

    Η Daniella Chavez μας δείχνει το Χιλιανό κορμί της,...

    Τι είναι η κοινότητα της αποπλάνησης και πώς συνδέεται με την «ανδρόσφαιρα»;

    H έννοια του pick-up artist δεν είναι καινούρια, φυσικά: αναφέρεται...

    Wonder Woman: Στα σκαριά νέα ταινία χωρίς την Γκαλ Γκαντότ

    Φαίνεται ότι η Νταϊάνα Πρινς ετοιμάζεται για μια δυναμική...

    Μαρέδης: Τι ισχυρίζεται για τον καταγγελλόμενο εκβιασμό

    Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης, μετά τις αποκαλύψεις για τον...