Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη για την αποφυλάκιση Κορκονέα

    Ημερομηνία:

    Την αναβολή επ’ αόριστον της εκδίκασης της υπόθεσης του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αποφάσισε το Mικτό Oρκωτό Eφετείο της Λαμίας, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κλητευθεί ούτε η μητέρα, ούτε η αδερφή του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ούτε οι πληρεξούσιοι, αλλά και οι αντίκλητοι δικηγόροι.

    Φλίγκος

    Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, οι παριστάμενοι Νίκος Κωνσταντόπουλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου ως δικηγόροι της οικογένειας έθεσαν το θέμα στο δικαστήριο σημειώνοντας ότι πληροφορήθηκαν τυχαία την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας και ζήτησαν από το δικαστήριο την αποκατάσταση της νομιμότητας.

    ICECAP

    «Είμαστε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε, γιατί αποκλειστήκαμε με τρόπο παράνομο», τόνισε, μεταξύ των άλλων, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και κάλεσε την πρόεδρο να τηρήσει την δικονομική τάξη.

    Όπως είναι γνωστό η εκδίκαση της υπόθεσης Κορκονέα εκ νέου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας επανέρχεται μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, με την οποία δέχθηκε την αναίρεση προηγούμενης απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Λαμίας με την οποία αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά στον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα που οδήγησαν στην αποφυλάκισή του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα τρία λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν σύντροφο

    Πολλές γυναίκες αναζητούν έναν σύντροφο για μία μακροχρόνια σχέση,...

    Πώς να διακόψετε κάποιον που μιλάει ασταμάτητα – Τρεις τρόποι και παραδείγματα

    Συχνά, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης ή κοινωνικής...

    ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τις 8 περιοχές που θα μείνουν χωρίς νερό το πρωί της Τετάρτης

    Πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης λόγω επείγουσας εργασίας...