Ο Μίλτος Τεντόγλου ισοφάρισε στο άλμα εις μήκος την καλύτερη επίδοση στον κόσμο

    Ημερομηνία:

    Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαιώνει σε κάθε αγώνα του, ότι είναι ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο και με μία ακόμη τρομερή εμφάνιση στα «Βεργώτεια 2022», πέτυχε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο.

    Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του Τόκιο, έκανε στο Αργοστόλι άλμα στα 8,36 μέτρα και ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, που είχε για το 2022 ο Ινδός, Μουραλί Σρεεσενκάρ.

    Αμέσως μετά, ο Τεντόγλου δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον σημερινό αγώνα. Ενδεχομένως θα μπορούσε να βγει καλύτερη επίδοση. Είχα κάποια προβληματάκια με τον αέρα. Ξεκίνησα χάλια τον αγώνα μου, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα βελτιωνόμουν. Δεν ήθελα να πιέσω παραπάνω.

    Σε αυτούς τους αγώνες δεν κάνω όλα τα άλματα και δεν πηδάω με όλη μου τη φορά. Και αυτό γιατί έχουν κυρίως προπονητικό χαρακτήρα. Θα είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα στους αγώνες του εξωτερικό».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιώργος Ρώρος (επικεφαλής δημοτικής παράταξης): Παρέμβαση για το τρένο

    "Από καιρού εις καιρόν", επαναλαμβάνονται σε ακανόνιστο χρονικό διάστημα...

    Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (3/2) στη...

    ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ: Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το αντλιοστάσιο – φωτο

    Μέχρι και αστυνομία κάλεσαν κάτοικοι της παραλιακής οδού των...

    Σοκ στην Εύβοια: Έδειρε άγρια τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους και εξαφανίσθηκε

    Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (1/2) στη Νέα...