Μαρία Σάκκαρη – Καμίλα Οσόριο 2-0: Εύκολα στο 2ο γύρο η Σάκκαρη

    Ημερομηνία:

    PSIFIOPOIISI

    Επέστρεψε με νίκη στο… γρασίδι, ενόψει WImbledon! Η Μαρία Σάκκαρη δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να νικήσει την Καμίλα Οσόριο με 2-0 σετ και να περάσει στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που γίνεται στο Νότιγχαμ.

    Χωρίς να… κουραστεί ιδιαίτερα, η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 6-2, 6-3 την Κολομβιανή, Καμίλα Οσόριο (νο 61 στον κόσμο) μέσα σε 1 ώρα και 14 λεπτά και πέρασε στη φάση των “16” του Rothesay Open φιλοξενείται η Νότιγχαμ.

    GYMALL

    Παρότι είχε χαμηλά ποσοστά στο πρώτο σερβίς (οριακά πάνω από το 50%), η Σάκκαρη επέβαλε από την αρχή την ανωτερότητά της και προηγήθηκε 3-0. Η Οσόριο μείωσε προσωρινά σε 3-2, αλλά με δύο break η πρωταθλήτριά μας «έκλεισε» το πρώτο σετ.

    Στο δεύτερο, η Κολομβιανή αντιστάθηκε ως το 2-2 κρατώντας το σερβίς της, όμως η Σάκκαρη έκανε το break για να προηγηθεί 4-2, στη συνέχεια έσωσε break point στο αμέσως επόμενο γκέιμ και κράτησε το προβάδισμα ως την τελική νίκη.

    Στους «16», η Σάκκαρη (επικεφαλής του ταμπλό) θα αντιμετωπίσει -για πρώτη φορά στην καριέρα της- την 32χρονη Καναδή Ρεμπέκα Μαρινό, Νο 109 στον κόσμο, η οποία επικράτησε της Βρετανής Ιντεν Σίλβα με 6-4, 6-4.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μενίδι: «Είσαι κι εσύ π@@τ@να, σαν τη μάνα σου» – Νέες αποκαλύψεις-σοκ για τον γυναικοκτόνο

    Οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα μαρτύρια που βίωνε η...

    Θύμα αρπαγής και άγριου ξυλοδαρμού ένας 17χρονος με αφορμή ένα φλερτ

    Θύμα αρπαγής και ξυλοδαρμού έπεσε ένας 17χρονος στην Σπάρτη, με...

    Η επιστολική ψήφος «δεν έχει σύνορα»: 4 Έλληνες από την Αγία Ελένη και 1 από την Παπούα Νέα Γουινέα θα ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές

    Οι αποστάσεις εκμηδενίζονται με την επιστολική ψήφο. Έλληνες που ζουν...

    Ρύζι: Σε υψηλό 15 ετών – Ο καιρός πλήττει και πάλι τις καλλιέργειες (διάγραμμα)

    Οι καιρικές συνθήκες αναστατώνουν για άλλη μια φορά την...