Πάτρα Ενωμένη: «Ο δήμαρχος Πατρέων όφειλε να είναι ειλικρινής»

    Ημερομηνία:

    «Η τακτική του να ζητάς περαιτέρω κρατική χρηματοδότηση δεν σε απαλλάσσει από πλημμέλειες και ευθύνες. Ο Δήμαρχος Πατρέων, πριν ζητήσει επιπλέον οικονομική ενίσχυση από την κεντρική διοίκηση, για αγορά τροφίμων, όφειλε να είναι ειλικρινής». Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» και ο επικεφαλής της Νίκος Παπαδημάτος.

    Συνεχίζοντας αναφέρονται τα εξής: «Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) είναι ο κατεξοχήν αρμόδιος τοπικός φορέας που υλοποιεί δράσεις στήριξης των ευπαθών ομάδων και έχει την ευθύνη για την τροφοδοσία τροφίμων για πολλές κοινωνικές δομές του Δήμου Πατρέων.

    Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι το 2019, επί εγκεκριμένων 1.850.000ευρώ για λειτουργία συσσιτίων, δαπάνησε 744.787,52 ευρώ. Το 2020, επί εγκεκριμένων 1.260.000 ευρώ για έξοδα λειτουργίας συσσιτίων, δαπάνησε μόλις 462.489,61 ευρώ. Αυτό δεν ονομάζεται έλλειψη χρημάτων αγαπητέ Δήμαρχε.

    Ονομάζεται κακή διοίκηση. Να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να παρθούν μέτρα κατά της γραφειοκρατίας, να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να ενισχυθούν οι υπηρεσίες, αλλά και να συμφωνήσουμε ότι είστε ανίκανοι να διοικείτε».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Tο χάπι που εξαφανίζει το “τρακ” κάνει θραύση στις γυναίκες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/t%ce%bf-%cf%87%ce%ac%cf%80%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%ba-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9/

    “Δένουν” όλα τα πλοία την 1η Οκτωβρίου- Η ΠΝΟ συμμετέχει στην απεργία της ΓΣΕΕ

    Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) ανακοίνωσε ότι οι...

    Αν τα αστέρια είχαν ήχο. Oι Μogwai επιστρέφουν στην Αθήνα!

    Οι θρυλικοί Mogwai επιστρέφουν στην Αθήνα, την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, στο FLOYD. Οι βασιλιάδες...

    Πάτρα: Κουβαλούσε κάθειρξη 8 ετών, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερη!

    Είχε καταδικαστεί με κάθειρξη 8 ετών αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερη,...