Ο Άγγελος Συρίγος έσωσε Ιταλό λουόμενο στην Λευκάδα

    Ημερομηνία:

    Αμεση ήταν η αντίδραση του υφυπουργού Παιδείας Αγγελου Συρίγου, όταν την ώρα που ήταν στην παραλία Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας, λουόμενος κινδύνευσε να πνιγεί.

    Ο κ. Συρίγος έτρεξε να βγάλει τον άνθρωπο από την θάλασσα και ο Ιταλός κολυμβητής σώθηκε χάρη στην παρέμβαση του υφυπουργού και κάποιου άλλου λουόμενου που έτρεξαν και έβγαλαν τον άνθρωπο που κινδύνευε από την θάλασσα, ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα και το Λιμενικό.

    Ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος βρίσκεται στην Λευκάδα, όπου παρέστει στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Προστάτιδας του νησιού Παναγίας Φανερωμένης ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ομαδική αποχώρηση 31 στελεχών και μελών του κόμματος Κασσελάκη

    Την επιστολή με την οποία 31 στελέχη και μέλη...

    Η επιστήμη πίσω από τον τέλειο γαύρο μαρινάτο

    Ο γαύρος μαρινάτος, αυτός ο λατρεμένος μεζές για το ουζάκι,...

    ΠΑΤΡΑ: Ο Πελετίδης φόρεσε “κεφίγιε”! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

    Ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Yussef Dorkhom, επισκέφτηκε...

    Ο Τζέισον Μομόα «εισέβαλε» στο κοινό στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath – Δείτε βίντεο

    Την τελευταία του συναυλία έδωσαν οι Black Sabbath πριν από...