ΠΑΤΡΑ: Τον δάγκωσε μαύρη χήρα!

    Ημερομηνία:

    Ένας 36χρονος  φέρεται να τσιμπήθηκε από αράχνη «μαύρη χήρα» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

    O άνδρας που διαμένει σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, αρχικά ένιωσε μερικά συμπτώματα, πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί του είπαν πως είναι κολικός.

    Οι ενοχλήσεις επέμεναν και ο αγροτικός γιατρός του συνέστησε να πάει στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, διότι πιθανώς να τσιμπήθηκε από το συγκεκριμένο είδος αράχνης με το τοξικό δηλητήριο.

    GLEARNET

    Αυτό που συμπεραίνεται, είναι πως δεν γίνονται διακριτά τα συμπτώματα από το τσίμπημα της αράχνης, με αποτέλεσμα να ζητείται η συγκατάθεση του ασθενούς για να προχωρήσουν στην χορήγηση αντίδοτου και να μην επιδεινωθεί η υγεία του.

    Για την εξέλιξη της υγείας του   και για το αν πράγματι υπάρχει δηλητήριο στον οργανισμό του, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Skoda: Το παρελθόν συναντά το ηλεκτρικό μέλλον

    Έχουμε δει κι άλλα αυτοκίνητα του παρελθόντος να μετατρέπονται...

    Το τρίτο κουδούνι-Η ιστορία που διηγήθηκε ο Ι. Φωτήλας για τον Κ. Κυρανάκη

    Με πολύ θερμά λόγια υποδέχθηκαν όλοι οι παριστάμενοι στα...

    Βασίλης Μπισμπίκης: Διακόπηκε η δίκη του ηθοποιού

    Σε εξέλιξη βρισκόταν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης  η δίκη...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Έπεσε εκπαιδευτικό αεροσκάφος στο Τατόι

    Ένα διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος έπεσε στο Τατόι, σήμερα (8/10)...