Η Ρούλα Πισπιρίγκου “μοιράζει” εξώδικα – ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ

    Ημερομηνία:

    Η 33χρονη έστειλε το πρώτο εξώδικο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τον επικεφαλής των τοξικολογικών εργαστηρίων, στο οποίο ζητά να μάθει πότε και με ποιον τρόπο εστάλη στο εργαστήριο το δείγμα ούρων, πότε έγινε η εξέταση και γιατί δεν υπάρχει αντίγραφο των εξετάσεων μέσα στη δικογραφία.

    Φλίγκος

    Το δεύτερο εξώδικο που απέστειλε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και ζητά να μάθει αν έχουν κρατηθεί υπόλοιπα δείγματος αίματος και ούρων της 9χρονης Τζωρτζίνας.

    ICECAP

    Μάλιστα, μιλώντας η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε: «Είναι δυνατόν να με κατηγορήσουν δύο χρόνια μετά και ότι σκότωσα τη Μαλένα και τη μπέμπα; Δεν μπορώ να πιστέψω όσα ακούω στα κανάλια. Είμαι αθώα και είμαι σίγουρη και στο τέλος είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχθεί».

    Ο δικηγόρος της Ρούλας μίλησε στην εκπομπή και εξέφρασε την άποψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις τελευταίες εξελίξεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι χιμπατζήδες χρησιμοποιούν φύλλα για να καθαριστούν μετά το σεξ, σύμφωνα με μελέτη

    Μια πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αποκάλυψε...

    Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό οδηγού χωρίς δίπλωμα

    Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας συνελήφθη στην Πάτρα, άνδρας  ...

    Προκλητικές δηλώσεις Τραμπ από Κατάρ: «Θέλω οι ΗΠΑ να πάρουν τη Γάζα και να την κάνουν ζώνη ελευθερίας»

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κατάρ, ο Ντόναλντ...