Με 0 ευρώ πέρασε στην Πάντειο: 19χρονος από χωριό, αρίστευσε στις Πανελλήνιες ενώ δεν είχε ούτε για να φάει (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε τη συγκινητική ιστορία του 19χρονου Γιώργου, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

    Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να περάσει στο Οικονομικό Τμήμα της Παντείου, η ζωή για τον 19χρονο Γιώργο ήταν αρκετά σκληρή.

    Ο 19χρονος μεγάλωσε μαζί με τον μικρότερο αδελφό του σε ένα χωριό του Πύργου Ηλείας. Από το 2014, όταν ο πατέρας του έχασε τη δουλειά του, άρχισαν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα για την οικογένεια.

    Οι δύο γονείς δεν μπορούσαν να προσφέρουν ούτε τα απαραίτητα στα παιδιά τους, ενώ υπήρχαν μέρες που ακόμη και το φαγητό έλειπε από το τραπέζι. Ο πατέρας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ η μητέρα αναγκάζεται να βγαίνει στην επαιτεία προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά της.

    Παράλληλα ο μικρός αδελφός του έπαθε αβιταμίνωση λόγω της ελλιπούς διατροφής του.

    Παρότι αυτός και η οικογένειά του δεν είχαν να φάνε, κατάφερε να περάσει στο Πανεπιστήμιο

    ICECAP

    Με 0 ευρώ πέρασε στην Πάντειο: 19χρονος από χωριό, αρίστευσε στις Πανελλήνιες ενώ δεν είχε ούτε για να φάει (Βίντεο)

    O Γιώργος έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα. Μετά το σχολείο πήγαινε στο γήπεδο, έκανε μπάνιο εκεί και διάβαζε μιας που είχε περισσότερη ζέστη από ότι είχε το σπίτι του, καθώς και ζεστό νερό.

    Μια χρονιά αφότου τελείωσε το σχολείο, αποφάσισε να δώσει πανελλαδικές. Το πρωί δούλευε σε έναν γαιοκτήμονα, μαζεύοντας ελιές και το απόγευμα παρακολουθούσε μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο. Με τα λεφτά που έβγαζε από τη δουλειά, αγόραζε τα βασικά τρόφιμα για να επιβιώσει η οικογένεια του και κυρίως ο μικρός αδελφός του.

    Ο ίδιος για αυτό είπε: «Ήμουν νηστικός τις περισσότερες μέρες. Με ό,τι έβγαζα από τη δουλειά, αγόραζα γάλα για τον μικρό αδελφό μου».

    Εν τέλει κατάφερε να περάσει στο Οικονομικό Τμήμα του Παντείου Πανεπιστήμιου. Όμως αυτό που έμενε πλέον να βρει ένα σπίτι προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές του… Και το όνειρο του δεν άργησε να πραγματοποιηθεί, καθώς ένας φίλος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» – που δε θέλησε να κατονομαστεί – δεσμεύτηκε δημόσια να αναλάβει όλα τα έξοδα του Γιώργου.

    «Γιώργο μου, εμένα με έχεις κατασυγκινήσει. Θα μείνεις στην Αθήνα και ότι χρειάζεσαι είμαι κοντά σου σε όλα. Να μη στεναχωριέσαι. Είσαι σπουδαίο παιδί και μ’αρέσουν οι άνθρωποι οι δυνατοί που βάζουν στόχους θα βοηθήσω να προχωρήσει η ζωή σου όμορφα», δήλωσε ο τηλεθεατής και φίλος της Ζήνας Κουτσελίνη.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κρίσιμη συνάντηση Ουκρανίας, Ευρώπης και ΗΠΑ την Τετάρτη – Στο τραπέζι σχέδιο ειρήνης με τη Ρωσία

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε σήμερα ότι οι Ουκρανοί...

    ΠΑΤΡΑ: Και νέα παλιά… επικίνδυνα για κατάρρευση κτίρια

    Δεκάδες είναι τα κτίρια που «κρέμονται» σε διάφορες γειτονιές...

    Το «παλάτι» των 11 εκατ. ευρώ του Εμπαπέ στο… Μπέβερλι Χιλς της Μαδρίτης – Δεν πλησιάζει κανείς χωρίς πρόσκληση

    Η μετακόμιση του Κιλιάν Εμπαπέ, το περασμένο καλοκαίρι από την...