Επίσκεψη Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα

    Ημερομηνία:

    Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε χθες το νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου συνάντησε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθανάσιο Δημόπουλο, τον Δ/ντη της Ιατρικής Υπηρεσίας και Δ/ντη του Ακτινολογικού τμήματος κ. Αθανάσιο Χαλαζωνίτη, τον Καθηγητή της Γυναικολογίας κ. Αλέξανδρο Ροδολάκη, τον Καθηγητή της Αιματολογίας κ. Ευάγγελο Τέρπο, τον Δ/ντη του Αναισθησιολογικού τμήματος κ. Δημήτρη Βαλσαμίδη, εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων, εκπρόσωπο της Νοσηλευτικης, εκπρόσωπο της Τεχνικής Υπηρεσίας.

    Η Αναπληρώτρια Υπουργός περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου και είδε τις Παθολογικές κλινικές, τις Γυναικολογικές κλινικές, την Κλινική Μαστού, το τμήμα Κολποσκοπήσεων, τα χειρουργεία , το Ακτινολογικό τμήμα (τμήμα μαστογραφίας, αξονικού, υπερήχων) ,το Ουροδυναμικό τμήμα, τα ΤΕΠ, τους θαλάμους ασθενών.

    Συζητήθηκαν θέματα όπως ανάγκες σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και αναβάθμιση των δομών.

    Η Αναπληρώτρια Υπουργός κα Μίνα Γκάγκα δήλωσε ότι η συμβολή του νοσοκομείου είναι πολύ σημαντική για τα παθολογικά , ογκολογικά και μαιευτικά περιστατικά στην χώρα. Διαθέτει μονάδες που είναι μοναδικές στην Ελλάδα .

    Τέλος, η Αναπληρώτρια Υπουργός τόνισε ότι το Υπουργείο Υγείας στηρίζει το Νοσοκομείο και καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να αισθάνονται ικανοποίηση και ασφάλεια τόσο οι πολίτες όσο και το προσωπικό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ‘Εξαλλος ο Γιαννακόπουλος μετά την ήττα από τον Άρη: «Παίκτες, προπονητές ντροπή σας! Να παραιτηθείτε όλοι»

     O ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Άρη...

    Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του συζύγου της Καλομοίρας για τα γενέθλιά της: «Σ’ αγαπώ»

    Δημόσια ερωτική εξομολόγηση έκανε ο σύζυγος της Καλομοίρας στην ίδια για...

    Ληστεία-θρίλερ στην Κατερίνη: Του άρπαξαν το όχημα, τον παρέσυραν και εξαφανίστηκαν με κοσμήματα αξίας €300.000

    Σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφικό θρίλερ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της...