ΠΑΤΡΑ: Χειροπέδες στους γονείς των ανηλίκων που διέπραξαν δεκάδες κλοπές-Πέντε ετών ο μικρότερος της σπείρας!

    Ημερομηνία:

    Δεκάδες κλοπές στο κέντρο της Πάτρας αλλά και σε διάφορες συνοικίες της πόλης είχαν διαπράξει οι ανήλικοι που προσήχθησαν χθες στην Ασφάλεια Πατρών.

    Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους γονείς τους οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον τις ποινικές συνέπειες για τις πράξεις των ανηλίκων.

    Όπως έγραψε χθες το tempo24.news oι δράστες ηλικίας 5 – 12 ετών, κάνουν γυαλιά καρφιά αυτοκίνητα και αρπάζουν οτιδήποτε βρουν στο εσωτερικό τους.

    Μάλιστα σε προχθεσινό περιστατικό άρπαξαν 400 ευρώ που είχε αφήσει οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, εντοπίστηκαν από κάμερες και έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Πατρών.

    Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένες ηλικίες είναι ποινικά ανεύθυνες για τις πράξεις τους.

    Υπάρχουν όμως σοβαρές ενδείξεις στην Αστυνομία πως οι συγκεκριμένοι ανήλικοι, που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, καθοδηγούνται από ενήλικες.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σία Αναγνωστοπούλου: Αποκλείω τη διάσπαση της Νέας Αριστεράς

    Για τη διάσταση απόψεων που υπήρξε στην κεντρική επιτροπή...

    ΠΑΤΡΑ: Εκτακτη ανακοίνωση του Δήμου για τα χρέη

    Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών υπενθυμίζεται προς τους δημότες...

    Δεν βρίσκουν ασφαλιστική κάλυψη 4.000 επιχειρήσεις

    Τη δημιουργία ενός συνασφαλιστικού σχήματος με την κρατική συμμετοχή,...