Στην Πάτρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Δείτε ποιο παγωτό προτίμησε – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να ευχαριστιέται τις καλοκαιρινές του διακοπές, γεμίζοντας μπαταρίες για να επιστρέψει με τη νέα σεζόν στα γήπεδα και αναμετρηθεί με παγκοσμίου φήμης τενίστες.

    Μετά τη Ζάκυνθο ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε στην Πάτρα, όπου έφτασε με την πολυτελή θαλαμηγό του στο λιμάνι και μαζί με την παρέα του έκαναν μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.

    Ο Τσιτσιπάς σταμάτησε για παγωτό στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και οι κάτοικοι της πόλης δεν έχασαν την ευκαιρία, να φωτογραφηθούν με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, που βρίσκεται στο νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης.

    Μόλις απόλαυσε τη δροσερή λιχουδιά, επέστρεψε στη θαλαμηγό του για να συνεχίσει τις διακοπές του ανά την Ελλάδα και να χαλαρώσει από μία δύσκολη και κουραστική τενιστική σεζόν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε επιχειρηματίας για να εμπλακεί… σε άλλα μονοπάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

    ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά απέναντι από την Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας κοντά στο Αντίρριο. Ορατή...