ΠΑΤΡΑ: Επιδρομή εντόμων στο Νότιο Πάρκο

    Ημερομηνία:

    Αρκετός κόσμος κατεβαίνει από τις 7 το απόγευμα και μετά στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, κάνοντας μία βόλτα μπρος από τη θάλασσα και χαζεύοντας το δειλινό που πέφτει μετά από λίγο.

    Άλλοι πάλι αθλούνται και τρέχουν στον χώρο που ξεκινάει από τον Φάρο και φτάνει στο ύψος του νέου λιμανιού και πολλοί από αυτούς σε καθημερινή βάση. Όμως υπάρχουν αρκετά παράπονα από δημότες για το θέμα του γκαζόν.

    Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν το γκαζόν σε πολλά σημεία του χώρου είναι ακούρευτο εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μέσα σε αυτό δεκάδες κουνούπια. Έτσι και κάνει κάποιος το λάθος και πατήσει στο πράσινο θα φύγει με κοκκινίλες στα πόδια – και όχι μόνο – από τα τσιμπήματα των κουνουπιών.

    Έτσι την πάτησαν αρκετά μικρά παιδιά, σύμφωνα με γονείς που κατέβηκαν στο Νότιο Πάρκο και τα άφησαν να τρέξουν στο γκαζόν. Όπως λένε Πατρινοί που πηγαίνουν αρκετά συχνά στον χώρο το Νότιο Πάρκο έχει ανάγκη μιας μεγαλύτερης φροντίδας, όχι μόνο για το γκαζόν, αλλά και γενικότερα.

    Ίσως θα ήταν καλή λύση τώρα που υπάρχουν οι εργαζόμενοι του κοινωφελούς προγράμματος να υπάρξει μια ομάδα υπαλλήλων που να φροντίζει αποκλειστικά τον συγκεκριμένο χώρο. Είναι άλλωστε και ο μεγαλύτερος κοινόχρηστος χώρος της Πάτρας στον οποίο συχνάζουν δεκάδες Πατρινοί…

    GYMALL

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σοβαρές καταγγελίες κατά του μάγου Ντέιβιντ Κόπερφιλντ για σεξουαλική παρενόχληση – Τις νάρκωνε πριν επιτεθεί

    Ο διάσημος Αμερικανός μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ έχει κατηγορηθεί από...

    Θρίλερ με νεκρό άνδρα στον Απιδεώνα Αχαϊας

    "Θρίλερ", στην περιοχή του Απιδεώνα Δυτικής Αχαΐας. Το βράδυ της...

    Ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον Παναθηναϊκό και πάει για φιέστα τίτλου στο Βικελίδης!

    Ο Δικέφαλος του Βορρά διέλυσε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και...

    Γκρέμισε την ΑΕΚ από την κορυφή και πήρε προβάδισμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Ολυμπιακός!

    Η ΑΕΚ πήγαινε στο «Καραϊσκάκης» με στόχο τη νίκη...