GNTM Spoiler: Δείτε τις πρώτες παίκτριες που μπήκαν στο σπίτι

    Ημερομηνία:

    Τα spoilers για τον νέο κύκλο του GNTM όλο και φουντώνουν καθώς όλοι θέλουν να μάθουν ποιες εντυπωσιακές γυναίκες θα μπουν στο σπίτι του ρίαλιτι.

    Δύο από τις κούκλες που κατάφεραν να περάσουν στην τελική φάση είναι μαμά και κόρη.

    Η εκπομπή Open Weekend αποκάλυψε ότι ανάμεσα στις υποψήφιες θα υπάρχει και ένα δίδυμο που αναμένεται να προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον αφού είναι κάτι που δεν συνηθίζεται.

    Πρόκειται για τη Μικαέλα Νόβακ Μάρλι η οποία είναι 47 ετών και μπήκε στο ριάλιτι μόδας, μαζί με την κόρη της, Μάρα Μάρλι, η οποία είναι αθλήτρια. Στην ίδια εκπομπή έγινε ακόμη γνωστό ότι ένα ακόμη μοντέλο με μεγάλη καριέρα θα μπει στο ριάλιτι.

    Όπως αναφέρθηκε πρόκειται για την Αλέξια Τράικο, που βρίσκεται ήδη στο σπίτι που θα διαμένουν οι συμμετέχουσες.

    Η Σοφία Χατζηπαντελή και η Έλενα Γαλύφα, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, έχουν ολοκληρώσει την παρουσία τους στο GNTM. Οι δύο νέοι coaches που θα δούμε είναι η Μαίρη Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Προσευχηθείτε για μένα» – Το τελευταίο μήνυμα του δικαστή Φρανκ Κάπριο πριν φύγει από τη ζωή

    Ο διάσημος Αμερικανός δικαστής Φρανκ Κάπριο, που έγινε διεθνώς γνωστός μέσα από...

    Έρχεται απίστευτο deal στην αυτοκίνηση – Σε συζητήσεις για πιθανή συνεργασία BMW και Mercedes

    Mercedes-Benz και BMW μοιράζονται μία από τις πιο ιστορικές...

    ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: «Πάτος» ο απολογισμός των θερινών εκπτώσεων (Ηχητικό)

    Οι θερινές εκπτώσεις στην Πάτρα ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες,...