Συνελήφθη αλλοδαπός σε παραμεθόρια περιοχή της Θεσπρωτίας, που μετέφερε με αυτοκίνητο πάνω από 77 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Ημερομηνία:

Συνελήφθη σήμερα το πρωί σε παραμεθόρια περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και απείθεια.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό σε παραμεθόρια περιοχή οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τον συνέλαβαν, παρά την προσπάθειά του να αποτρέψει τον έλεγχο ασφαλίζοντας τις πόρτες του οχήματος.

Εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -77- κιλών και -320- γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν ακόμη το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεως οχημάτων με έδρα χώρα του εξωτερικού και κινητό τηλέφωνο.

Το προσδοκώμενο όφελος από την πώληση της παραπάνω ποσότητας ναρκωτικών εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 190.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάτρας: Υπογράφηκε η σύμβαση-Συντήρηση – ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμισή της

Υπογράφηκε σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο, από τον...

Άρχισαν τα «Πρωτοκλήτεια» στην Πάτρα – Εκπληκτική εκδήλωση για την παράδοση του Κάστρου – ΦΩΤΟ

Ἀπὸ τὴν 1η Νοεμβρίου, ἄρχισαν στὴν Ἀποστολικὴ πόλη καὶ...