Συνάντηση Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και Αναπληρώτριας Υπουργού Μίνας Γκάγκα με τον Αμερικανό πρέσβη Τζορτζ Τσούνη

    Ημερομηνία:

    O Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη Τζορτζ Τσούνη, στο Υπουργείο Υγείας.

    Στο επίκεντρο της συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, βρέθηκε η ενίσχυση και εμβάθυνση της συνεργασίας της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε θέματα Υγείας.

    Ειδικότερα εξετάστηκαν οι προοπτικές της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στον τομέα των νοσοκομείων, του φαρμάκου, της έρευνας και της ανάπτυξης για την Υγεία, η αντιμετώπιση της πανδημίας και των προκλήσεων της μετά COVID- 19 εποχής.

    Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση του συστήματος Υγείας και της προοπτικής αμερικανικών επενδύσεων στον ιατροφαρμακευτικό κλάδο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Γιάννης Πλούταρχος στην πισίνα με τη σύζυγό του, τα παιδιά και τη μητέρα του

    Μπορεί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις να παραμένουν απαιτητικές, όμως...

    Grace Jones: Η θεά της πρόκλησης και της ελευθερίας έρχεται στο Sani Festival 2025

    Υπάρχουν εμφανίσεις που γίνονται συναυλίες. Άλλες που γίνονται εμπειρίες....

    Ολυμπία Οδός: Έτοιμο το μεγαλύτερο τμήμα της Πατρών-Πύργου για καταγραφή

    Στην τελική ευθεία για την παράδοση του μεγαλύτερου τμήματος...